14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Călin Cojocaru: Se vede o atitudine pozitivă

VIDEO / Călin Cojocaru: Se vede o atitudine pozitivă

-

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, s-a declarat mulțumit că în amicalul de astăzi, cu CSO Filiași, nu s-a mai primit gol. Mai mult, elevii săi s-au impus cu 1-0 și a rulat mai mulți jucători, ceea ce l-a determinat să spună că a fost un antrenament reușit.

„Așa cum am spus și după primele amicale, în această perioadă mă interesează efortul fizic. Sunt bucuros că după două jocuri în care am primit gol și am jucat și cu o echipă bună de Liga a III-a și nu am mai încasat. Ăsta este un lucru pozitiv pentru mine. Apoi mișcarea băieților a fost mult mai bună. Avem mult de lucrat, dar se vede o atitudine pozitivă. Trebuie să creștem de la meci la meci. Mai așteptăm jucători, trebuie să ne mai întărim“, a declarat Călin Cojocaru.

Călin Cojocaru: A plecat, a fost alegerea lui

Călin Cojocaru a afirmat din nou că așteaptă întăriri la echipă și a părut indiferent la plecarea lui Daniel Unguru.

„Dacă el (Daniel Unguru – n.r.) a plecat a fost alegerea lui. Era un băiat ok, de mare caracter, cu calități foarte bune și sper să redevină ceea ce a fost și poate și mai bun la echipa viitoare“, a mai spus Călin Cojocaru.

Pandurii Târgu Jiu a susținut trei jocuri de verificare în această iarnă. Până acum divizionara secundă a înregistrat o remiză, 1-1 cu Vulturii Fărcășești, și două victorii, 4-1 cu Jiul Rovinari și 1-0 cu CSO Filiași.

În partida viitoare, Pandurii Târgu Jiu va întâlni pe Viitorul Dăești, ocupanta locului 11 în Liga a III-a, seria 4. Amicalul este programat miercuri, de la ora 13.00, pe terenul III din incinta bazei sportive „Municipal“ Târgu Jiu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS