11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJuniori / Academia „Gică Popescu“, învingătoare la Cupa de Iarnă – ediția a 2-a

Juniori / Academia „Gică Popescu“, învingătoare la Cupa de Iarnă – ediția a 2-a

Echipa de juniori E, copii născuți în anul 2009 și mai mici, a grupării Academia „Gică Popescu“ și-a adjudecat și cea de-a doua ediție a Cupei de Iarnă. La acest turneu amical, desfășurat vineri și sâmbătă, pe stadionul de la „Hanul Doctorului“, a adunat la start alte trei cluburi. În discuție intră Oltenia Junior, Viitorul Târgu Jiu și CSS Craiova, aceasta fiind totodată și ordinea din clasament în privința locurilor 2-4.

Academia „Gică Popescu“ a încheiat prima, după ce a înregistrat victorii pe linie. Elevii lui Ionuț Cimpoeru s-au impus cu 2-1 în jocul cu Oltenia Junior, cu 6-2 în fața celor de la CSS Craiova și cu 7-3 în disputa cu Viitorul Târgu Jiu.

Lotul grupei de juniori E al Academiei „Gică Popescu“ i-a cuprins pe următorii: Eric Bălașa – Raul Dumitru, Răzvan Ciontoiu, Rareș Macă, Mateo Băloi, Andrei Cenușe, Cristian Luțac, Iustin Tudor, Mario Lazăr, Adrian Stancu, Alexandru Buzduceanu, Mario Trașcă.

Toată lumea a primit cupe și diplome

La finalul turneului, antrenorul Academiei „Gică Popescu“, Ionuț Cimpoeru, s-a arătat mulțumit de modul cum s-a desfășurat competiția. El a punctat că scopul a fost ca juniorii săi și nu numai să aibă ocazia de a-și etala elementele lucrate în cadrul antrenamentelor.

„Am profitat de vremea frumoasă și am jucat un fotbal bun, cu goluri multe și spectaculoase. Nu am urmărit un clasament sau rezultatele. Am vrut ca acești copii pe care îi avem să-și demonstreze, fără presiune, ceea ce au învățat la antrenamente“, a declarat Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.

„Avem în plan să organizăm și alte turnee de acest fel și la celelalte categorii de vârstă. La 2006, 2008, 2009 și 2010 și am discutat deja cu câteva cluburi. Avem promisiuni că vor veni echipe precum FCSB, Academia Dani Coman și Academia Gică Hagi. Vor avea loc curând și o să vă anunțăm când le vom stabili“, a completat Ionuț Cimpoeru.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS