14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Baschet Baschetbaliștii au debutat cu o victorie clară în grupa galbenă

Baschetbaliștii au debutat cu o victorie clară în grupa galbenă

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a obținut, sâmbătă seară, o primă victorie în grupa valorică II. Trupa lui Aleksandar Todorov a trecut de CSM Focșani, în deplasare, cu scorul de 101-76, după un joc la îndemână, în care gazdele și-au arătat limitele.

Primele două seturi au fost dominate de formația craioveană. Cu Porter Troupe și Durrell Pratt într-o formă foarte bună din afara semicercului, CSM Focșani nu a avut nicio șansă în primele două sferturi. A fost 53-36 pentru SCM „U” Craiova la pauza mare.

Sfertul al treilea a adus la rampă orgoliul gazdelor. Dominați total în prima repriză, jucătorii de la CSM Focșani au izbutit să se impună în actul al treilea, scor 24-18. De menționat că tehnicianul grupării oltene, Aco Todorov, a introdus pe teren și jucătorii mai puțin utilizați în acest sezon.

Efectiv s-au distrat pe parchet

Ultimele 10 minute au fost la discreția craiovenilor, care au ridicat nivelul de joc pentru finalul meciului. Omari Gudul a făcut ce a vrut sub panoul advers, în timp ce Laser, Stoyanov și Troupe au luat la țintă coșul de la distanță. S-a încheiat 101-76 pentru SCM „U” Craiova, care a debutat cu dreptul în grupa a doua valorică.

SCM „U” Craiova: Laser (13), Gudul (19), Țibîrnă (6), Năsturescu (5), Berceanu (2), Troupe (21), Pratt (22), Stoyanov (8), Byrd, Diculescu (5), Bagairea.

În următoarea etapă, alb-albaștrii vor primi vizita formației CSM Galați. Ziua și ora de disputare a partidei vor fi stabilite ulterior.

Citește și: Eșec surprinzător la Turda. Craiovencele, la barajul pentru turneul semifinal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...