3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliștii au debutat cu o victorie clară în grupa galbenă

Baschetbaliștii au debutat cu o victorie clară în grupa galbenă

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a obținut, sâmbătă seară, o primă victorie în grupa valorică II. Trupa lui Aleksandar Todorov a trecut de CSM Focșani, în deplasare, cu scorul de 101-76, după un joc la îndemână, în care gazdele și-au arătat limitele.

Primele două seturi au fost dominate de formația craioveană. Cu Porter Troupe și Durrell Pratt într-o formă foarte bună din afara semicercului, CSM Focșani nu a avut nicio șansă în primele două sferturi. A fost 53-36 pentru SCM „U” Craiova la pauza mare.

Sfertul al treilea a adus la rampă orgoliul gazdelor. Dominați total în prima repriză, jucătorii de la CSM Focșani au izbutit să se impună în actul al treilea, scor 24-18. De menționat că tehnicianul grupării oltene, Aco Todorov, a introdus pe teren și jucătorii mai puțin utilizați în acest sezon.

Efectiv s-au distrat pe parchet

Ultimele 10 minute au fost la discreția craiovenilor, care au ridicat nivelul de joc pentru finalul meciului. Omari Gudul a făcut ce a vrut sub panoul advers, în timp ce Laser, Stoyanov și Troupe au luat la țintă coșul de la distanță. S-a încheiat 101-76 pentru SCM „U” Craiova, care a debutat cu dreptul în grupa a doua valorică.

SCM „U” Craiova: Laser (13), Gudul (19), Țibîrnă (6), Năsturescu (5), Berceanu (2), Troupe (21), Pratt (22), Stoyanov (8), Byrd, Diculescu (5), Bagairea.

În următoarea etapă, alb-albaștrii vor primi vizita formației CSM Galați. Ziua și ora de disputare a partidei vor fi stabilite ulterior.

Citește și: Eșec surprinzător la Turda. Craiovencele, la barajul pentru turneul semifinal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS