9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTrupa lui Pascu se întoarce cu trei puncte de la Buzău după un joc perfect

Trupa lui Pascu se întoarce cu trei puncte de la Buzău după un joc perfect

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova s-a impus, sâmbătă seară, în deplasare la Gloria Buzău, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-18, 25-15). Diferența dintre cele două formații s-a simțit încă din primul set, când oltenii și-au impus jocul. Partida a contat pentru etapa a 12-a din Divizia A1.

Primele două seturi au fost identice ca scor, dar diferite ca desfășurare. Dacă în primul act trupa lui Dănuț Pascu nu a întâmpinat probleme și s-a impus cu 25-18, în setul secund lucrurile au stat diferit. Buzoienii au intrat mai hotărâți pe parchet și s-au distanțat la 8-4. Avantajul nu a durat mult, pentru că formația olteană și-a demonstrat valoarea și a întors rezultatul. A fost tot 25-18 pentru SCM „U” Craiova, care își asigurase în mare parte victoria de trei puncte.

Setul al treilea, doar o formalitate

Și în actul al treilea a existat o singură echipă pe teren. Craiova a punctat din aproape fiecare poziție, în timp ce la capitolul preluare au mers perfect. Formația gazdă nu a reușit să răspundă atacurilor craiovenilor și a cedat și al treilea set, scor 15-25.

Antrenorii Dănuț Pascu și Claudiu Mitru au utilizat următorii jucători: Laurențiu Lică, Neven Majstorovic (L), Ștefan Lupu, Răzvan Olteanu, Filip Sestan, Igor Jovanovic, Stanislav Wawrzynczyk, Robert Călin, Sergiu Diaconescu (L), Silviu Suson.

În urma acestui rezultat, Craiova are 25 de puncte și se regăsește pe poziția a patra. De partea cealaltă, Gloria Buzău a rămas la cota 16 și rămâne pe locul al șaselea.

În următoarea etapă, voleibaliștii lui Pascu se vor deplasa la Timișoara.

Citește și: Simona defilează la Australian Open. Victorie lejeră cu Putinseva

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS