6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVeşti bune pentru fanii Universităţii Craiova. Elvir Koljic s-a antrenat normal!

Veşti bune pentru fanii Universităţii Craiova. Elvir Koljic s-a antrenat normal!

Staff-ul tehnic al Universităţii Craiova are toate motivele să se bucure şi să gândească pozitiv asupra ultimelor patru meciuri din minireturul Ligii I. La antrenamentul susţinut astăzi, în Antalya, Corneliu Papură şi colegii săi l-au avut la dispoziţie, refăcut 100%, şi pe atacantul Elvir Koljic. Bosniacul de 24 de ani şi 1.91 metri s-a accidentat grav, la spate, pe 31 octombrie, în meciul din Cupa României cu FC Voluntari, când a încercat o „foarfecă“ şi a căzut urât. Elvir Koljic s-a pregătit normal şi poate trece acum la îmbunătăţirea relaţiilor de joc. Rămâne de văzut dacă Elvir Koljic va primi minute în cele două partide amicale rămase de susţinut pe pământ turcesc sau îl vor menaja pentru disputa oficială cu Gaz Metan Mediaş.

Bancu şi Vătăjelu sunt apţi 100% pentru ultimele două amicale

Primul test va avea loc joi, de la ora 15.00, pe stadionul „Limak Arcadia Football Center“, cu Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia). Ultima adversară a Științei din Antalya este MFK Karvina, ocupanta locului 15 din prima ligă din Cehia. Meciul se va desfăşura vineri, de la ora 15.00.

Pentru aceste două jocuri Corneliu Papură poate conta pe doi dintre jucătorii buni, în speţă Nicuşor Bancu şi Bogdan Vătăjelu. Ambii s-au antrenat normal după problemele medicale avute şi ar putea intra în „focuri“.

Reamintim că Ştiinţa a început cantonamentul din Antalya cu o victorie, cu 2-0, în faţa echipei germane Eintracht Brawnschweig (locul 4 în liga a treia). Aceasta a fost urmată de două înfrângeri cu echipe accesibile: 0-1 cu FC Aarau (locul 7 în liga a doua din Elveţia) şi 1-3 Pogon Szczecin (locul 3 în prima ligă din Polonia).

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS