10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / „Veteranii“ de CSO Filiaşi au încredere în Nae Constantin

VIDEO / „Veteranii“ de CSO Filiaşi au încredere în Nae Constantin

-

CSO Filiaşi şi-a reluat pregătirile la mijlocul săptămânii. Sub comanda lui Nae Constantin s-au prezentat o serie de jucători noi, dar s-au consemnat şi multe reveniri. Despre acest restart, „vechea gardă“ s-a arătat încrezătoare. Jucătorii Aurel Lupu şi Cosmin Calu au aşteptări mari în ceea ce priveşte returul Ligii a III-a, seria 4.


„Sper ca toţi jucătorii noi să se adapteze uşor şi să facem o treabă bună împreună cu noul antrenor, să ne îndeplinim obiectivul. Din punctul meu de vedere, evitarea retrogradării se poate realiza uşor, dar cu muncă şi cu un pic de răbdare. Pe Nae nu-l cunoşteam decât de la tv. Am înţeles că şi dânsul este la început de drum, dar l-am simţit dornic de muncă, de afirmare şi ne bucurăm că este alături de noi. Am văzut programul de pregătire, cu amicale şi cantonament cu alergări, dar asta ne-am ales şi trebuie să ne adaptăm şi să ne facem treaba aşa cum ne cere antrenorul“
, a spus fundaşul Aurel Lupu.

Tot noi trebuie să o scoatem la capăt


„Avem o misiune dificilă în retur. E un ‘război’, ca să zic aşa. Trebuie să facem eforturi şi să câştigăm fiecare bătălie, dacă se poate, şi să adunăm cât mai multe puncte. La început, nu ăsta a fost obiectivul, dar, din păcate, aici s-a ajuns şi tot noi trebuie să o scoatem la capăt. E prima dată, de când joc fotbal, când lupt pentru evitarea retrogradării, dar asta este situaţia. Ne aşteaptă un cantonament greu. Trebuie să ne pregătim bine şi o să ne salvăm. Sunt încrezător acum, când am văzut lotul şi antrenorul. Se pare că are o altă mentalitate şi o să vedem cum decurg lucrurile. Faptul că ne-a spus să ne adresăm cu Nae cred că ne apropie mai mult, mai ales că el este tânăr. Pe unii jucători veniţi acum îi ştiu şi ne vor ajuta cu siguranţă“, a afirmat Cosmin Calu.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS