27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Cristi Poiană, după sosirea la CSO Filiaşi: „Sperăm să ridicăm echipa“

VIDEO / Cristi Poiană, după sosirea la CSO Filiaşi: „Sperăm să ridicăm echipa“

-

Cristi Poiană este unul dintre fotbaliştii de la care oficialii lui CSO Filiaşi au mari aşteptări în returul de campionat de la Liga a III-a, seria 4. Mijlocaşul de 31 de ani, originar din Vânju Mare, a declarat după şedinţa de ieri că a venit la formaţia doljeană ca să pună umărul la redresare.

„Am venit şi eu mai aproape de casă. Sper să avem o jumătate de an cât mai bun şi să ne ridicăm uşor, uşor în clasament. Cred că de asta am fost adus, să pun umărul la salvarea de la retrogradare. Împreună cu jucătorii cei vechi sperăm să ridicăm echipa şi să o ducem cât mai sus. A fost un antrenament destul de solicitant, fiind şi primul. Aşa sunt de fapt cam toate în perioada aceasta şi vor urma altele şi mai tari în cantonament. Nae Constantin mi se pare un antrenor bun, l-am mai avut secund la Târgu Mureş, e tânăr şi de perspectivă. Sperăm să fie un avantaj asta, pentru că lotul cuprinde mulţi jucători de valoare şi cu experienţă. Ne dorim să avem rezultate foarte bune cu el“, a declarat Cristi Poiană.

Acesta a mai îmbrăcat în trecut tricourile formaţiilor FC Drobeta, CS Turnu Severin, CSM Reşiţa, Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu, FC Maramureş, Chindia Târgovişte, CS Osorhei, Naţional Sebiş, FC Caransebeş, CSM Lugoj şi Şoimii Lipova.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS