10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Schimbări majore la CSO Filiași la final de 2019

Exclusiv / Schimbări majore la CSO Filiași la final de 2019

Parcursul foarte slab al echipei CSO Filiași din turul campionatului de la Liga a III-a, seria 4, a condus la încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Gigi Ciurea. „Divorțul“ s-a produs săptămâna trecută, în condiții amiabile.

„Am avut o discuție cu Gigi Ciurea și am reziliat contractul de comun acord. Îi mulțumesc că a fost alături de noi și îi transmit pe această cale că face parte din familia noastră. Sunt sigur că și el ține foarte mult la CSO Filiași, lucru pe care l-a și declarat“, a declarat președintele grupării doljene, Florin Spînu, pentru GdS.

Nae Constantin este noul antrenor principal

Conducerea lui CSO Filiași nu a pierdut timpul și a găsit deja înlocuitorul lui Gigi Ciurea. Noul tehnician formației doljene este Nicolae Constantin, fostul jucător al formațiilor Rapid, Petrolul Ploiești, Astra și FC Brașov. Cu Rapid a câștigat un titlu și trei Cupe. Nae Constantin este originar din Filipeștii de Târg, județul Prahova și a împlinit pe 9 decembrie 46 de ani. Ca antrenor, a fost secundul lui Daniel Isăilă la naționala Under 21 a României, apoi la ASA Târgu Mureș. A fost și secundul lui Răzvan Lucescu, dar și al lui Octavian Grigore, la Petrolul Ploiești.

Nicolae Constantin

„Antrenorul cu care vom ataca returul campionatului este Nicolae Constantin. Este un tehnician care a făcut parte din staff-ul lui Isăilă, numai că nu a plecat în Arabia Saudită cu acesta pentru că este înscris la cursurile pentru licența Pro UEFA. Ne punem speranțele în el. Obiectivul nostru este rămânerea în Liga a III-a“, a explicat Florin Spînu.

Modificări importante și la nivel de lot

Președintele Florin Spînu a anunțat că s-au reziliat contractele a patru fotbaliști și a punctat că lotul are deja câteva noutăți și că va fi completat cu jucători buni.

„Am reziliat contractele cu Ștefan Kovari, Laurențiu Moț, Mihai Pătrașcu și Andrei Gherghina. Am făcut și primele trei achiziții: Sabin Lupu (ASU Poli Timișoara), Eduard Dina (Cetate Deva), Samuel Luică (FCU – împrumut). Suntem în discuții cu foarte mulți jucători din Liga a II-a și Liga a III-a. Lotul va fi completat cu 3-4 juniori născuți în 2000-2001, cu doi mijlocași și doi atacanți de valoare. Ei se vor afla la pregătire de la început, pentru că ne dorim să plecăm în cantonament cu lotul complet“, a menționat oficialul lui CSO Filiași.

S-a stabilit programul echipei CSO Filiași

Florin Spînu a punctat că s-a pus la punct și programul echipei din această iarnă.

„Reunirea echipei este programată pe 15 ianuarie. Pe 18 ianuarie va avea loc un joc-școală și cu această ocazie Nae Constantin o să-i cunoască și el mai bine pe jucători, inclusiv pe cei veniți în probe. Apoi, pe 25 ianuarie vom susține primul joc amical la Târgu Jiu, cu Pandurii. Urmează pe 1 februarie un joc la Fărcășești – Gorj. În dimineața zilei de 7 februarie băieții vor susține un test acasă, cu Sporting Roșiori. Seara echipa va pleca într-un cantonament ce se va întinde până pe 14 februarie. Pe 26 februarie vom avea un amical cu Vedița Colonești, la Bradu. Ultimul joc de verificare va fi pe 29 februarie, în compania echipei CSM Slatina. Vrem să-l susținem acasă, la Filiași, pentru că este cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Dacă vremea nu ne va permite o să susținem acest amical pe terenul sintetic din Slatina“, a încheiat Florin Spînu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS