14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Sportivii de la CSU Craiova, medaliaţi la Campionatul Naţional U18

Judo / Sportivii de la CSU Craiova, medaliaţi la Campionatul Naţional U18

În perioada 21-23 februarie a avut loc Campionatul Național U18 la Judo. În turneul organizat la Deva au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la clubul CSU Craiova, dar şi la LPS Craiova.

Doi dintre sportivii craioveni, Andrei Pasăre (la categoria de 60 kg) şi David Mitran (la categoria 81 kg) au încheiat pe primul loc această competiţie, în timp ce Dorina Prejbeanu s-a clasat pe poziţia a treia la categoria de 44 kg. Notabil este şi rezultatul lui Mario Dumitrescu, care a terminat concursul pe locul patru.

„Puteam obţine şi mai multe rezultate bune, dar am avut câţiva copii bolnavi şi au fost indisponibili pentru această competiţie. Nu mă surprinde rezultatul lui Pasăre şi Mitran, pentru că sunt doi copii muncitori, care îşi doresc performanţă. Am încredere că pot performa şi la Balcaniadă, şi la Europene. Mă bucură şi rezultatul Dorinei Prejbeanu, mai ales că aceasta este şi mai mică de vârstă. De asemenea, Mario Dumitrescu a încheiat pe locul al patrulea şi este, la rândul său, un tânăr de perspectivă“, a declarat profesorul-antrenor Mihai Voinea.

Citeşte şi: Gimnastică / Denisa Mailat, medaliată cu aur şi argint la Cupa Irina Deleanu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS