Acasă Sport Judo / Sportivii de la CSU Craiova, medaliaţi la Campionatul Naţional U18

Judo / Sportivii de la CSU Craiova, medaliaţi la Campionatul Naţional U18

-

În perioada 21-23 februarie a avut loc Campionatul Național U18 la Judo. În turneul organizat la Deva au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la clubul CSU Craiova, dar şi la LPS Craiova.

Doi dintre sportivii craioveni, Andrei Pasăre (la categoria de 60 kg) şi David Mitran (la categoria 81 kg) au încheiat pe primul loc această competiţie, în timp ce Dorina Prejbeanu s-a clasat pe poziţia a treia la categoria de 44 kg. Notabil este şi rezultatul lui Mario Dumitrescu, care a terminat concursul pe locul patru.

„Puteam obţine şi mai multe rezultate bune, dar am avut câţiva copii bolnavi şi au fost indisponibili pentru această competiţie. Nu mă surprinde rezultatul lui Pasăre şi Mitran, pentru că sunt doi copii muncitori, care îşi doresc performanţă. Am încredere că pot performa şi la Balcaniadă, şi la Europene. Mă bucură şi rezultatul Dorinei Prejbeanu, mai ales că aceasta este şi mai mică de vârstă. De asemenea, Mario Dumitrescu a încheiat pe locul al patrulea şi este, la rândul său, un tânăr de perspectivă“, a declarat profesorul-antrenor Mihai Voinea.

Citeşte şi: Gimnastică / Denisa Mailat, medaliată cu aur şi argint la Cupa Irina Deleanu

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.