Acasă Sport Fotbal / Brigadă scoţiană la Honved - Universitatea Craiova

Fotbal / Brigadă scoţiană la Honved – Universitatea Craiova

-

Site-ul oficial al UEFA a anunţat astăzi brigada de arbitri care va oficia partida dintre Honved Budapesta şi Universitatea Craiova, din manşa întâi a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Astfel, întâlnirea de la Gyor îl va avea la centru pe Kevin Clancy, asistenţi pe Graeme Stewart şi Sean Carr, iar rezervă pe Euan Anderson, toţi din Scoţia.

Partida Honved Budapesta – Universitatea Craiova va avea loc joi, 25 iulie, de la ora 19.55. Returul este programat pe 1 august, de la ora 19.15.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...