29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Submarinul galben“ a luat apa

„Submarinul galben“ a luat apa

La semifinalista din sezonul trecut al Ligii Campionilor, lucrurile nu stau deloc pe roze. Si nici nu ar avea cum, tinând cont de faptul ca Villarreal, echipa cu pretentii in Primera Division si care a avut un parcurs excelent in cupele europene, a parasit Europa. Angrenata in Cupa Intertoto pentru a prinde astfel UEFA, Villarreal s-a vazut eliminata prematur din competitie, practic inainte de a da piept cu adversarii cu nume.


Nasa spaniolilor s-a numit NK Maribor, formatia care a terminat campionatul Sloveniei pe locul patru producând socul competitiei. Elevii lui Manuel Pellegrini au pierdut partida tur, de acasa, cu scorul de 2-1, terminând si in zece oameni, contraperformanta pe care nu au remediat-o nici in meciul din Slovenia, când, cu trei eliminati pe finalul partidei, nu au reusit decât un egal, 1-1, cu Maribor. „Am fost eliminati din Cupele Europene pentru ca am jucat in ambele partide cu mai putini oameni si pentru ca adversarii nostri au fost mai motivati. Au meritat sa câstige. Este inadmisibil ca am avut patru eliminati in cele doua partide“, a afirmat extrem de suparat Pellegrini.


Atacantul Diego Forlan, mijlocasul Alessio Tacchinardi si fundasul Gonzalo Rodriguez au fost eliminati in partida de sâmbata seara, oferindu-le celor de la Maribor calificarea in a doua runda preliminara a Cupei UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS