19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMika Hakkinen se gindeste la revenirea in „Marele Circ“

Mika Hakkinen se gindeste la revenirea in „Marele Circ“

Dupa cum afirma fostul sau sef la echipa McLaren-Mercedes, Ron Dennis, dublul campion mondial de Formula 1, finlandezul Mika Hakkinen, care s-a retras din circuit in 2001, se gindeste la o eventuala revenire in „Marele Circ“. „Am avut o lunga discutie cu el. Mika dorea avizul meu. I l-am dat ca prieten, iar el s-a intors in Finlanda sa studieze situatia“, a afirmat Dennis, fara sa precizeze care ar fi scuderiile pentru care Hakkinen, care va implini 36 de ani in luna septembrie, ar putea concura.

McLaren, pentru care Mika a concurat noua sezoane si a cistigat doua titluri de campion mondial (1998 si 1999), si-a anuntat deja cei doi piloti pentru sezonul urmator: finlandezul Kimi Raikkonen, care si-a prelungit contractul, si columbianul Juan Pablo Montoya, „achizitionat“ de la Williams-BMW.

Exista zvonuri ca Hakkinen s-ar intoarce la Williams, insa patronul scuderiei, Frank Williams, a refuzat sa confirme acest lucru, precizind doar ca: „Mika a putut sa discute cu un numar mare de persoane, dar nu si cu noi“. Cei doi piloti ai echipei Williams-BMW in acest sezon, Montoya si germanul Ralf Schumacher, au anuntat deja ca au semnat cu McLaren, respectiv Toyota, pentru sezonul urmator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS