8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu-mi place Laura Andresan!“

„Nu-mi place Laura Andresan!“

Pentru a doua oara anul acesta, Csaba Borbely a avut ocazia de a dialoga cu fanii pe forumul site-ului www.fcuniversitatea.ro, de aceasta data intilnirea fiind prilejuita de ziua sa de nastere. La 24 de ani, Borbely a mai primit un cadou deosebit din partea unui fan al Universitatii din Caracal, care i-a creat o pagina oficiala pe internet, www.Borbely.go.ro.

Dialogul purtat ieri cu suporterii a vizat gindurile pentru sezonul viitor, dar a alunecat si spre viata personala. Astfel, „Ciobi“ a afirmat ca n-ar fi cazut in plasa Laurei Andresan, asa cum s-a intimplat cu mai multi fotbalisti romani: „Laura este o femeie frumoasa, dar nu e genul meu. Nu-mi plac fetele rele.“

Desi este casatorit, Borbely a mai fost tachinat de fani si in privinta Cameliei Stancu, ofiterul de presa al clubului si initiatorul acestui proiect de dialog pe internet, prezenta de fiecare data linga invitatii sai.

Chiar daca este un admirator al francezului Henry, Borbely a fost impresionat la Euro 2004 de englezul Wayne Rooney, iar cel mai puternic adversar din campionatul intern i s-a parut a fi fundasul Stelei, Mirel Radoi.

Intr-un sezon petrecut in Banie, atacantul Csaba Borbely a marcat doar trei goluri pentru Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS