12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid vine peste Alin Stoica

Real Madrid vine peste Alin Stoica

Etapa a patra din cadrul primei faze a grupelor Ligii Campionilor va debuta in aceasta seara cu meciurile din grupele A, B, C si D. Toate partidele vor incepe la ora 21.45, cu exceptia meciului Lokomotiv Moscova – AS Roma, care se va disputa de la ora 19.00.

In grupa A, echipa romanului Alin Stoica, Anderlecht Bruxelles, va incerca sa obtina prima sa victorie din actuala faza a Ligii Campionilor, insa adversara belgienilor, Real Madrid, va fi o nuca greu de spart, elevii lui Del Bosque avind de aparat blazonul unuia dintre cele mai puternice cluburi din lume. Tiberiu Ghioane si Florin Cernat sint anuntati titulari in partida pe care echipa lor, Dinamo Kiev, o va sustine pe teren propriu in compania formatiei britanice FC Liverpool. Acest meci este unul pe viata si pe moarte pentru trupa colonelului Lobanovsky, care se afla pe ultimul loc in clasamentul grupei B, un eventual esec reducind simtitor sansele de calificare ale echipei ucrainene. Partida de la Kiev va putea fi urmarita in direct la postul de televiziune Acasa. Formatia antrenata de Mircea Lucescu, Galatasaray Istanbul, va primi in propriul fief replica echipei la care evolueaza Viorel Moldovan, FC Nantes. Din pacate, atacantul roman al gruparii franceze este accidentat si nu va putea juca in aceasta partida.

Programul complet al meciurilor care se vor disputa in aceasta seara: Grupa A: Anderlecht Bruxelles – Real Madrid, Lokomotiv Moscova – AS Roma; Grupa B: Borussia Dortmund – Boavista Porto, Dinamo Kiev – Liverpool; Grupa C: Arsenal Londra – Panathinaikos Atena, Real Mallorca – Schalke 04; Grupa D: Lazio Roma – PSV Eindhoven, Galatasaray Istanbul – FC Nantes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS