14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Kevin Costner divorţează

Actorul Kevin Costner divorţează

Actorul Kevin Costner divorțează după 18 ani de căsnicie şi 25 de ani de relaţie. Christine Baumgartner a depus la începutul acestei săptămâni actele de divorț, invocând „diferențe ireconciliabile”, scrie Elle.ro.

Christine a cerut custodia comună a celor trei copii pe care îi au: Cayden, în vârstă de 15 ani, Hayes, în vârstă de 14 ani, și Grace, în vârstă de 12 ani. Baumgartner nu a solicitat pensie alimentară pentru ea.

Vestea despărțirii a fost confirmată de reprezentatul lui Kevin Costner. Acesta a declarat pentru TMZ că „circumstanțe care nu au depins de controlul său au intervenit, determinându-l pe domnul Costner să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei. Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce traversează această perioadă dificilă.”

Costner a răspuns marți la petiția lui Christine Baumgartner, cerând, de asemenea, custodia comună a copiilor.

Relația celor doi a început în 1999, la scurt timp după ce Costner s-a despărțit de Bridget Rooney, cu care are un fiu de 27 de ani. Kevin și Christine s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 2003. Un an mai târziu și-au reluat relația și s-au căsătorit. În 2007, Christine a adus pe lume primul lor copil, pe nume Cayden. În 2009, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Un an mai târziu s-a născut și fiica lor, Grace.

Actorul, de 68 de ani, mai are trei copii, din căsnicia cu Cindy Silva: Annie, de 39 de ani, Lily, de 36 de ani, și Joe, de 35 de ani.

Vestea despărțirii i-a surprins pe fanii celor doi. În urmă cu doar câteva luni, Costner a vorbit cu multă dragoste despre relația cu Christine.

Citeşte şi: Australia interzice ţigările electronice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS