9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinREŢETA ZILEI: Creveţi în crustă de fulgi de cocos

REŢETA ZILEI: Creveţi în crustă de fulgi de cocos

Ingrediente
● 500 g creveţi
decorticaţi
● 2 ouă
● sare, după gust
● piper, după gust
● 200 g fulgi cocos
● ulei, pentru prăjit
Pentru sosul de iaurt
● 200 g iaurt
● zeama de la ½ lămâie
● 2 căţei de usturoi pisaţi
● 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Speli bine creveţii, îndepărtezi intestinul şi îi usuci cu şerveţele de hârtie. Baţi ouăle cu sare şi piper. Treci creveţii prin ou, apoi îi „îmbraci“ în fulgi de cocos. Îi prăjeşti în baie de ulei, 3-4 minute, până sunt rumeniţi.
Pentru sos, amesteci iaurtul cu zeama de lămâie, cu usturoiul şi cu mărarul tocat.
Serveşti creveţii cu sos de iaurt şi cu felii de lămâie. Decorezi cu frunze de salată verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS