18.1 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Magazin REŢETA ZILEI: Creveţi în crustă de fulgi de cocos

REŢETA ZILEI: Creveţi în crustă de fulgi de cocos

-

Ingrediente
● 500 g creveţi
decorticaţi
● 2 ouă
● sare, după gust
● piper, după gust
● 200 g fulgi cocos
● ulei, pentru prăjit
Pentru sosul de iaurt
● 200 g iaurt
● zeama de la ½ lămâie
● 2 căţei de usturoi pisaţi
● 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Speli bine creveţii, îndepărtezi intestinul şi îi usuci cu şerveţele de hârtie. Baţi ouăle cu sare şi piper. Treci creveţii prin ou, apoi îi „îmbraci“ în fulgi de cocos. Îi prăjeşti în baie de ulei, 3-4 minute, până sunt rumeniţi.
Pentru sos, amesteci iaurtul cu zeama de lămâie, cu usturoiul şi cu mărarul tocat.
Serveşti creveţii cu sos de iaurt şi cu felii de lămâie. Decorezi cu frunze de salată verde.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.