16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul Cinema Colours Craiova pentru perioada 15-21 decembrie

Programul Cinema Colours Craiova pentru perioada 15-21 decembrie

Programul Cinema Colours Craiova  pentru perioada 15-21 decembrie

Star Wars: The Last Jedi 3D / Star Wars: Ultimii Jedi
Regia: Rian Johnson
Cu: Oscar Isaac, Daisy Ridley, Harrison Ford, John Boyega, Mark Hamill
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durată: 155 min
Rating: AP12 IMDB: 8.4
Eroii din “Trezirea forţei” (Star Wars: The Force Awakens) se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi.
Vineri pana Joi 17:30; 20:30

 

Épouse-moi mon pote / Te-nsori cu mine, bro’?
Regia: Tarek Boudali
Cu: Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Charlotte Gabris
Gen film: Comedie
Durată: 97 min
Rating: N15 IMDB: 6.0
Tocmai când și-a găsit jobul visurilor lui, Yassine e amenințat cu deportarea, și singurul dispus să se căsătorească cu el pentru-l ajuta să obțină drept de muncă e…vecinul lui, Fred!
Vineri pana Joi 17:10

 

The Dragon Spell / Dragonul vrăjit
Regia: Manuk Depoyan
Cu: Viktor Andrienko, Kate Bristol, Allen Enlow, Jason Griffith, Jacob Paque
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 90 min
Rating: AG IMDB: 5.6
Dorind să fie erou, ca tatăl său, Nicky pornește în căutarea dragonului ce era ținut captiv de o vrăjitoare. Pe Tărâmul Magic, își face mulți prieteni, o veveriță kamikaze, un liliac vorbăreț, dar mai ales pe Rocky, care-l învață să călărească melci viteziști cu trei ochi și să zboare cu țânțari prietenoși. Cel mai curajos dintre ei va vedea primul dragonul. Și-l vor putea face prieten?
Dublat: Vineri pana Joi 12:50

 

Ghinionistul
Regia: Iura Luncasu
Cu: Vlad Logigan, Levent Sali, Gheorghe Visu
Gen film: Comedie
Durată: 95 min
Rating: AG IMDB: 8.1
Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Aşa că filmul „Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că e urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur! „Ghinionistul” este o comedie authentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.
Vineri pana Joi 21:30

 

Paddington 2
Regia: Paul King
Cu: Hugh Grant, Peter Capaldi, Brendan Gleeson, Ben Whishaw
Gen film: Animaţie
Durată: 109 min
Rating: AG IMDB: 8.2
Cel mai simpatic ursuleţ revine în decembrie pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.
Dublat: Vineri pana Joi 14:45

 

Coco + Olaf’s Frozen Adventure 3D / Coco + Regatul de Gheaţă. Sărbători cu Olaf
Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina
Cu: Alanna Ubach, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Anthony Gonzalez, Renee Victor
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 127 min
Rating: AG IMDB: 8.9
Olaf’s Frozen Adventure, noul scurtmetraj marca Disney, va putea fi vizionat in deschiderea animatiei Coco. Olaf si Sven pornesc intr-o noua aventura. Cei doi merg din usa in usa, prin intregul regat si aduna toate traditiile pentru sarbatorile de iarna. Ce traditie vor alege Anna si Elsa? Isi vor crea ele propria traditie?

Coco – Incercand cu disperare sa-si dovedeasca talentul, Miguel se trezeste prins in uluitorul si coloratul Tinut al Mortilor. Acolo, il intalneste pe fermecatorul pezevenchi Hector. Impreuna, cei doi noi prieteni pornesc intr-o calatorie extraordinara pentru a dezlega misterul ascuns de generatii in familia lui Miguel.Joi Dublat: Vineri pana Joi 12:30

 

A Bad Mom’s Christmas / Mame bune și nebune 2
Regia: Se Scott Moore, Jon Lucas
Cu: Kathryn Hahn, Kristen Bell, Mila Kunis
Gen film: Comedie
Durată: 104 min
Rating: N15 IMDB: 5.8
De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.
Vineri pana Joi 19:20

 

Justice League 3D / Liga Dreptății
Regia: Zack Snyder
Cu: Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ben Affleck
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 120 min
Rating: AP 12 IMDB: 7.2
Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.
Vineri pana Joi 15:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS