10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Ia te uită!

Batman – Începuturi

Bruce se întoarce în Gotham şi descoperă că oraşul e cufundat în nelegiuiri violente şi corupţie şi atunci încearcă să-l salveze
Bruce se întoarce în Gotham şi descoperă că oraşul e cufundat în nelegiuiri violente şi corupţie şi atunci încearcă să-l salveze

Distribuţia: Christian Bale, Liam Neeson, Morgan Freeman, Michael Caine
Regia: Christopher Nolan
Film de acţiune – 2005

Cum schimbă un om lumea? Iată o întrebare care îl urmăreşte pe Bruce Wayne precum imaginea părinţilor împuşcaţi în faţa lui pe străzile din Gotham într-o noapte care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.
Chinuit de vină şi mânie, luptându-se cu demoni care îi hrănesc dorinţa de răzbunare şi nevoia de a onora moştenirea altruistă a părinţilor săi, deziluzionatul moştenitor al averii din domeniul industrial dispare din Gotham şi călătoreşte în secret prin lume, căutând mijloacele pentru a se lupta cu nedreptatea şi să semene teamă printre cei care îi jefuiesc pe cei temători.
În această misiune de a se autoeduca în modurile de operare ale minţii criminale, Bruce are drept mentor un om misterios numit Ducard. care îl învață să lupte cu răul pe care a jurat că îl va distruge. El descoperă curând că este ţinta tuturor eforturilor Ligii Umbrelo, un grup puternic, distrugător, condus de misteriosul conducător Ra’s al Ghul.
Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS