29 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020

HOROSCOP

Berbec
Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu partenerii de afaceri vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată. Trebuie să cereţi ajutorul colegilor pentru finalizarea unui proiect.

Taur
Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante. Nu de alta, dar riscaţi să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea dumneavoastră psihică se va îmbunătăţi.       

Gemeni
Pe acasă va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare cu rudele apropiate, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Sunteţi plin de elocinţă atunci când vreţi să vă realizaţi idealurile.    
 
Rac
Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi, care vă dau numai veşti bune. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună celor din anturajul de la serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dumneavoastră, pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate.

Leu
Starea dumneavoastră generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dumneavoastră. Dacă plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.  

Fecioară
Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie pentru că vă dă ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este însă momentul să semnaţi acte sau documente oficiale. Bine ar fi să plecaţi cu persoana iubită într-o călătorie de relaxare.    

Balanţă
Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător, dar şi mai optimist. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Nu demaraţi însă nimic deocamdată, este nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus. Sunteţi cam duplicitar şi asta vă dă mari bătăi de cap. Fiţi atent la detalii.      

Scorpion
În gospodărie vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune la care speraţi de mai mult timp. În plan sentimental lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie.   

Săgetător
Speculaţiile vă avantajează astăzi, aşa încât puteţi să vă relaxaţi la jocurile de noroc. În rest, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice oarece probleme, pentru că sunteţi prea irascibili şi puteţi jigni pe oricine.      

Capricorn
Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularitatăţii dumneavoastră în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, fiţi atent şi, mai ales, nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de suflet, dar n-ar fi exclus nici ca să vă facă cineva ochi dulci.      

Vărsător
O activitate pe care aţi finalizat-o v-ar putea aduce o sumă de bani, dar aceștia nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. La serviciu vă veţi confrunta cu o situaţie dificilă, care vă va crea o stare de stres. Relaţia cu superiorii şi colegii va fi destul de agitată în această perioadă, ceea ce vă va crea şi dumneavoastră o stare de nelinişte. Vă veţi reveni în câteva zile. Mai bine încercaţi să vă relaxaţi în natură.      

Peşti
Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dumneavoastră şi acest lucru vă va deranja; nu este însă cazul să vă manifestaţi supărarea. Încercaţi să discutaţi nemulţumirile care vă apasă şi să rezolvaţi totul fără prea multă zarvă. Succesul este condiţionat de diplomaţie, indiferent că este vorba de afaceri sau de chestiuni personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

ȘTIRI GdS

Rezultatele la etapa specială a Bacalaureatului, afișate

Rezultatele la etapa specială a Bacalaureatului înainte de depunerea contestaţiilor au fost afişate vineri. Contestaţiile se pot depune în...

Legea prin care orice referire la identitatea de gen...

Președintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constituțională legea adoptată pe 16 iunie de Senat prin care a fost interzisă în...

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

România: Veniturile medii lunare ale unei familii au...

Veniturile totale medii lunare ale unei gospodării din România, în termeni nominali, au fost de 5.119 lei în primul trimestru al acestui...

România: 592 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu...

Sprijin de 41.5% din salariu pentru angajatorii cu salariaţi...

Angajatorii ai căror salariaţi au beneficiat de șomaj tehnic în contextul pandemiei de SARS-CoV-2 și cărora le sunt menținute raporturile de muncă...