10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTalentele ascunse ale vedetelor

Talentele ascunse ale vedetelor

Unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood au demonstrat că nu sunt doar posesorii unui talent interpretativ ieşit din comun, ci se pot mândri, pe bună dreptate, şi cu alte talente, cu totul deosebite

Actorii din Cetatea Filmului şi nu numai reuşesc să ne surprindă cu talentele lor multiple. Un exemplu elocvent este actorul John Travolta. Acesta nu se rezumă la a fi un actor de succes şi un dansator impecabil, ci este şi un pilot pasionat. Travolta, care a început să ia lecţii de zbor încă de la vârsta de 15 ani, a obţinut licenţa de pilot la 23 de ani. „Îmi place atât de mult să zbor încât mi-am construit casa lângă o pistă, astfel încât să pot să opresc avionul chiar în faţa uşii“, a povestit actorul. În plus, el şi-a cumpărat recent propriul Bombarder Challenger 601. Actorul intenţionează să se folosească de acest avion pentru ca soţia sa, Kelly Preston, fiica Ella, de 11 ani, şi fiul Benjamin, în vârstă de nouă luni, să îl însoţească în desele lui călătorii în jurul lumii.
Un alt exemplu edificator este starul britanic Hugh Laurie. Sarcasticul Dr. House nu s-a limitat doar la rolul principal într-unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Mapamond, dar este şi un muzician şi un scriitor talentat. Albumul său „Let them talk“, care îmbină mai multe stiluri, fiind un amestec de rock, blues și jazz modern, a fost lansat în luna martie şi a intrat direct pe locul doi în topurile din Marea Britanie. „Ştiu că nu toţi actorii care s-au apucat de muzică au avut parte de succes. Sper ca, în cazul meu, nimeni să nu aibă de suferit“, spunea actorul înainte de lansarea albumului.

Pasiuni… artistice

La rândul său, Dennis Hopper a demonstrat că nu este doar un foarte bun actor şi regizor, ci are şi numeroase alte talente, fiind un apreciat fotograf şi pictor. Operele sale au fost expuse în Forth Worth, Denver Wichita, Cochran, Muzeul de Artă Spileto, dar şi în oraşele japoneze Tokyo, Osaka şi Kumamoto. De asemenea, el a fost un pasionat colecţionar de artă modernă. Recent, peste 200 de opere de artă care îi aparțin, printre care se află tablouri de Andy Warhol și Jean-Michel Basquiat, au fost scoase la vânzare de casa Christie’s. Potrivit experţilor, aceste opere ar valora peste 13 milioane de dolari.
La fel de multitalentat se demonstrează a fi fascinantul actor James Franco. În afară de cariera de actor, starul este şi un bun muzician, el fiind implicat într-un nou proiect alături de Kalup Linzy, un artist de culoare din Brooklyn, New York, şi urmează să lanseze  un album în viitorul apropiat. De asemenea, actorul este fascinat de pictură. Pasiunea sa a început încă din perioada liceului. De altfel, Franco a mărturisit în dese rânduri că „este pictor de mai multă vreme decât este actor“. Operele sale au fost expuse public pentru prima oară la Galeria Gl din Los Angeles, California, în 2006. Iar talentele sale nu se opresc aici. El a publicat și o colecție de povestiri scurte, denumită „Palo Alto“. În plus, Franco şi-a încercat norocul şi cu scenarii de film şi a scris editoriale pentru Esquire sau Wall Street Journal.

Talent de fotbalist

După o carieră de succes în lumea fotbalului, fostul jucător al clubului englez Manchester United, francezul Eric Cantona, şi-a descoperit talentele artistice. Astfel, după ce a câștigat patru campionate şi două Cupe ale Angliei alături de Manchester United, în 1997, Eric Cantona a decis să îşi „agaţe ghetele în cui“ şi a intrat în cinematografie, unde a fost atât actor, cât şi regizor, dar în paralel a fost şi antrenorul echipei naţionale de fotbal pe plajă a Franţei.
După ce şi-a jucat propriul rol în „Looking for Eric“, de Ken Loach, fosta vedetă de la Manchester United se află pe afişul unui mare teatru parizian. 
Cantona, care acum are 43 de ani, interpretează rolul unui bărbat care se stinge din viaţă sub dărâmăturile unei clădiri.
Piesa „Face au Paradis“ (Cu faţa la Paradis) a fost scrisă de Nathalie Saugeon, are doar două personaje şi a fost regizată chiar de soţia ex-fotbalistului, actrița Rachida Brakni. Cantona a mărturisit că atunci când este pe scenă nu are nici un pic de trac. „Ştiu unde mă îndrept. Scopul meu, băieţel fiind, era să-mi joc rolul în faţa a 80.000 de persoane, şi am făcut-o. Deci, o sală de 400 de locuri…“, a spus starul francez.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS