19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBărbaţii, între mit şi adevăr

Bărbaţii, între mit şi adevăr

Femeile obişnuiesc să facă schimb de informaţii şi sfaturi cu privire la gândirea şi interesele bărbaţilor, însă multe dintre chestiunile discutate se bazează pe presupuneri neadevărate

Doi americani au creat o pagină de internet al cărei obiectiv este acela de a le arăta femeilor unde greşesc atunci când cred tot ceea ce aud despre bărbaţi. Aici, bărbaţii îşi pot exprima părerile în legătură cu prejudecăţile femeilor în ceea ce îi priveşte şi pot „semnala“ care sunt miturile pe care doamnele şi domnişoarele le cred fără să cerceteze.
Comunitatea celor care contribuie activ pe site a realizat deja o listă cu mituri despre bărbaţi pe care femeile încă le cred, în ciuda faptului că, de cele mai multe ori, realitatea dovedeşte contrariul. Bărbaţii care au alcătuit lista miturilor au ţinut să avertizeze că şi în acest caz pot exista excepţii de la regulă.

Sex la prima întâlnire

Multe femei consideră că nu vor fi tratate cu respect de partener dacă fac sex de la prima întâlnire. Bărbaţii spun că această idee este complet falsă şi că domnii nu stau prea mult să se gândească dacă s-a ajuns în dormitor din prima zi sau după a zecea întâlnire. Ei motivează acest lucru prin faptul că decizia de a face sau de a nu face sex nu are nici o legătură cu respectul, ci mai degrabă cu dorinţa sau dispoziţia. Bărbaţii avertizează doamnele şi domnişoarele să ia o decizie atât de personală bazându-se pe ce îşi doresc ele, nu pe ce îşi imaginează că va gândi partenerul.

Prietenia între bărbaţi şi femei

Una dintre cele mai des întâlnite idei preconcepute ale reprezentantelor sexului frumos este aceea că un bărbat nu poate fi prieten cu o femeie fără să urmărească să ajungă în pat cu ea. Şi domnii discută aprins acest subiect, iar concluzia la care se ajunge este că totul este doar un mit. Bărbaţii recunosc însă că este posibil ca în relaţia de prietenie să apară atracţie reciprocă, dar se apără susţinând că nu totul se reduce la sex. Domnii spun că nu este exclus să aibă amice pe care să şi le dorească drept partenere de sex, însă, pe de altă parte, pot avea o relaţie cu o femeie cu care nu s-ar putea imagina vreodată în ipostaze intime.

Despre imaginaţie…

Femeile cred că domnilor le place ca partenera să le arate doar atât cât să le stârnească imaginaţia. Bărbaţii sunt însă de altă părere. Ei spun că, într-adevăr, îşi admiră partenera atunci când este îmbrăcată cu haine mulate, care îi pun în evidenţă formele, şi adoră imaginea femeii ce poartă lenjerie intimă sexy. Însă, mai mult decât orice le place să „scape“ de toate acestea şi să îşi vadă partenera goală, în toată splendoarea. Domnii spun că le place să folosească imaginaţia, dar preferă realitatea.

Femeile independente

Doamnele şi domnişoarele sunt de părere că bărbaţii sunt intimidaţi de femeile puternice şi independente. Domnii spun însă că, în general, este vorba de un alt mit şi că bărbaţii, în special cei care nu au trecut de 40 de ani, nu au această problemă.
Bărbaţii din această categorie sunt obişnuiţi să vadă, să întâlnească şi să cunoască femei independente şi foarte mulţi dintre ei ar accepta ca parteneră numai o femeie puternică şi independentă.
În ceea ce priveşte domnii trecuţi de 40 de ani, s-ar putea spune că teama lor de acest gen de femei este generată de educaţia primită, potrivit căreia bărbatul trebuie să fie cel care aduce pâinea în casă. Bărbaţii spun însă că, deşi există şi excepţii, cei mai mulţi nu simt că masculinitatea le este ameninţată de o femeie care se descurcă singură în viaţă.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII