19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCum intră în vorbă tinerii de azi

Cum intră în vorbă tinerii de azi

Rochiile largi şi accesorizate, dansurile de societate şi scrisorile de dragoste par să aparţină vremurilor de mult apuse. Şi MIRC-ul, cu celebrul „asl, pls“, este o amintire. Astăzi, metodele de „agăţat“ sunt mult mai originale şi mai uşor de pus în practică. Iată mai jos câteva dintre ele.
Cristina G. râde când îşi aminteşte prima, şi ultima, ei metodă de agăţat: „Eram la cinema cu o prietenă. Ne-am gândit să activăm bluetooth-ul şi să punem numele telefonului «caută-ne în sală», iar toate dispozitivele pornite primeau o poză cu noi două. Când se uitau la telefon, aveau surpriza să fie întrebaţi dacă acceptă poza de la «caută-ne în sală». Câţiva au primit-o, dar nu ne-au găsit“.
Edi N. recunoaşte că nu a mai folosit metode de agăţat de mult timp, dar spune o replică bună: „Trebuie doar să o întrebi dacă ştie cât cântăreşte un urs polar. Probabil îţi va răspunde că nu şi va fi curioasă să ştie cât. Răspunsul tău va fi: «Destul încât să spargă gheaţa. Numele meu este X şi sunt încântat de cunoştinţ㻓.
Marinela M. ştie o metodă mult mai simplă şi eficientă: „Eram într-un pub şi mi-a plăcut un tip de acolo. Am rugat-o pe ospătăriţă să îi ducă numărul meu. Aşa am început să vorbim“.
Pentru Ionuţ M. tot cuvintele rămân de bază. Formula lui preferată este: „Trebuie să folosesc o replică de agăţat sau «Şi-mi spui, te rog, numele tău?»“. 

Florentina Decă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU