27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Acest sfârşit de săptămână va fi dedicat aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă, în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. În dragoste, se întrevede posibilitatea unei întâlniri fierbinţi duminică.

  Taur
Zilele acestea, aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii… nu prea vă mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile dumneavoastră de acum nu vor da roade pe termen lung. E mai bine să vă feriţi de tentaţia unui câştig însemnat peste noapte. În cuplu, nu veţi fi chiar mulţumit: aţi vrea să aprofundaţi relaţia, dar veţi avea impresia că partenerul nu vă oferă atât cât aţi merita.

  Gemeni
În carieră veţi fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru va atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să auziţi tot felul de bârfe despre dumneavoastră, fără să vă daţi seama de unde vin. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Nemulţumirea care v-a cuprins este, în mare parte, din vina dumneavoastră. Partenerul are nevoie de mai multă atenţie.

  Rac
Se pare că viaţa dumneavoastră socială va fi plină şi interesantă: veţi avea multe ocazii să vă distraţi şi să străluciţi, veţi primi invitaţii la diverse evenimente şi veţi cunoaşte multă lume nouă. Asta, dacă ştiţi să vedeţi aceste ocazii. E posibil să primiţi nişte veşti bune de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult. În privinţa iubirii, acum ar fi un moment bun să vă gândiţi la ceea ce vreţi cu adevărat şi să vă stabiliţi priorităţile. Aveţi grijă cu flirturile, s-ar putea să aveţi necazuri de pe urma lor.

  Leu
E o perioadă favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine să vă adunaţi şi să faceţi acele mutări pe care le-aţi tot amânat. Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să ieşiţi dintr-o relaţie care nu vă face bine, sau să vă schimbaţi locul de muncă, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, lecturi etc. Nu mai amânaţi nimic, veţi găsi timp şi energie să le faceţi pe toate. E foarte important să nu scăpaţi acest moment, pentru că aveţi toate şansele să luaţi decizii bune pentru care vă veţi felicita în viitor.

  Fecioară
Vă aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, un credit, o veste importantă. Şansele de da sau nu sunt în proporţie egală, aşa că nu aveţi altceva de făcut decât să vă pregătiţi sufleteşte. Atitudinea dumneavoastră în faţa pierderii sau a succesului e foarte importantă, pentru că vă va influenţa nişte decizii viitoare. Vă veţi bucura de sprijinul unei persoane dintr-un semn de foc (Berbec, Leu, Săgetător), care se va bucura împreună cu dumneavoastră, sau vă va consola în caz de eşec.

  Balanţă
Multe bucurii mărunte şi neaşteptate: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri improvizate, reduceri la nişte produse pe care vi le doreaţi de multă vreme. Toate acestea vă vor reda sau vă vor consolida buna dispoziţie şi vă vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur. Veselia dumneavoastră va fi molipsitoare. Dragostea nu vă va ocoli nici ea, dar aici nu mai e vorba de mărunţişuri, chiar puteţi să speraţi la ceva serios.

  Scorpion
Veţi fi prins cu multe afaceri de familie: vânzarea unei proprietăţi, o nuntă, un botez, o problemă minoră de sănătate a unei rude. Acum veţi putea demonstra că sunteţi o persoană de bază şi veţi câştiga respectul familiei. Există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Aveţi grijă, pentru că cineva aparent săritor abia aşteaptă să vă toarne. Dragostea cunoaşte o perioadă de liniştire, chiar de răcire, dar e la îndemâna dumneavoastră să îndreptaţi situaţia.

  Săgetător
Aveţi posibilitatea să vă depăşiţi limitele: veţi întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profitaţi din plin. Experienţele pe care le veţi avea, deşi se vor arăta sub forma unor distracţii, se vor dovedi mai mult decât atât, vă vor schimba, vă vor ajuta să evoluaţi şi să priviţi altfel viaţa. Stârniţi fără să vreţi invidia unui prieten apropiat. Această invidie nu se va manifesta concret în vreun fel, dar ar fi bine să menajaţi sentimentele celor mai puţin norocoşi ca dumneavoastră.

  Capricorn
Puteţi să câştigaţi mulţi bani în această perioadă şi toate energiile dumneavoastră se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Vă veţi bucura de susţinerea partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprindeţi, chiar şi atunci când e vorba de mutări ce par riscante. Aveţi grijă să răsplătiţi acest devotament, pentru că există riscul că persoana iubită să se simtă neglijată. Veţi primi un dar interesant la sfârşitul săptămânii.

  Vărsător
Din păcăte, calculele pe care vi le faceţi în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum v-aţi dori dumneavoastră, mai ales sub aspect sentimental. Veţi cântări de zece ori şi tot nu vă va ieşi socoteala. Nu e vorba de un ghinion strivitor, ci de grabă şi superficialitate. Preferaţi să mergeţi la ceea ce credeţi dumneavoastră că e sigur, decât să investiţi în ceva nou. Mai bine mai aşteptaţi puţin înainte să luaţi o hotărâre radicală şi ascultaţi şi de ce vă spun prietenii. Riscaţi să treceţi cu ochii închişi pe lângă dragoste.

  Peşti
Veţi simţi că nu puteţi să staţi locului: aţi pleca oriunde, numai să nu staţi în casă. Căutaţi motiv de vizite, de ieşiri, de plimbări, în ciuda vremii urâte. Revederea cu un amic vechi vă va face bine, veţi afla noutăţi spumoase. Câteva cadouri modeste, dar binevenite, vor completa setul. Încercaţi totuşi să vă folosiţi acest exces de energie şi pentru lucrurile serioase, pe care ştiţi că trebuie să le faceţi, dar n-aţi avut chef până acum. Dragostea mai are de aşteptat, dar nu foarte mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS