19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Bruschetta cu pui

Ingrediente necesare:


O pâine nu prea crescuta, unt, cascaval ras, un piept de pui, sapte rosii proaspete, bine coapte, opt catei de usturoi, frunze proaspete de patrunjel.


Mod de preparare:


Se taie pâinea felii. Fiecare felie se unge cu un strat subtire de unt. Separat, pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete. Intr-un vas se taie rosiile la fel (sapte rosii nu foarte mari), iar cateii de usturoi si frunzele de patrunjel se toaca. Toate se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de pâine unse, iar deasupra se pune cascavalul ras. Se pun bucatile de pâine intr-o tava si se dau la cuptor (in prealabil incalzit la 190 de grade Celsius) pâna când cascavalul prinde putina crusta.


Timp de preparare: 45 de minute.


Se serveste atât calda, cât si rece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS