17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cu dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Doljeni cu dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Lucrători ai Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca l-au depistat ieri pe N. Alin, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 în comuna Bîrca, având dreptul de a conduce suspendat.    Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier l-au depistat pe Ş. Constantin, de 30 de ani, din comuna Cetate, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 56, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 15.09.2015. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză.

Aseară, polițiști din Coţofenii din Faţă aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat, pe strada Coțofenilor din localitate, pe D. Florian, de 26 de ani, domiciliat în comună, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie.
Şi pe numele acestuia polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni în timp ce se aflau, aseară, în exercitarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe C. Marian, de 29 de ani, din comuna Gîngiova, Dolj, conducând un autoturism, pe DN 55 Rojişte din direcţia Craiova către Bechet, deși avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 06.04.2013.
Totodată, prin extinderea cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal  pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secției 1 Poliție, aflîndu-se în serviciul de patrulare pe strada Câmpia Islaz, a oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus de V. Liviu, de 35 de ani, din comuna Argetoaia, județul Dolj.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 15.09.2015, astfel că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având autorizația de circulație provizorie expirată.

Aseară, în cadrul activităţilor desfăşurate de polițiști din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului Rutier Craiova, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj, pe B-dul Ştirbei Vodă, l-au depistat în trafic pe I. Florian, de 26 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
De asemenea, în urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului, polițiștii au  găsit două pliculeţe în care se aflau fragmente vegetale uscate, susceptibile de a fi substanțe interzise, care ce au fost ridicate şi înaintate către BCCO Craiova în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS