16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA dat foc unor materiale plastice şi a fost amendat

A dat foc unor materiale plastice şi a fost amendat

Un craiovean care a dat foc unor materiale plastice în propria curte a fost amendat de Poliţia Locală. Totul ar fi pornit de la fumul degajat, care i-ar fi deranjat pe vecini, după cum relatează Poliţia Locală pe pagina de socializare a instituţiei.

Potrivit sursei citate, proprietarul a fost amendat cu 1.000 de lei. „Continuăm să efectuăm acțiuni, zilnic, pentru depistarea persoanelor certate cu bunul simț, care ard ilegal deșeuri pe raza municipiului Craiova, atentând la sănătatea craiovenilor. Pe strada Constantin Severeanu, o persoană a dat foc la materiale plastice, fumul degajat provocând indignarea vecinilor. Aflați în patrulare, polițiștii locali au depistat fapta, au identificat proprietarul și l-au amendat cu 1.000 lei“, a anunţat Poliţia Locală Craiova, pe Facebook.

Potrivit prevederilor legale, Poliția Locală are competențe minime pentru astfel de fapte, neavând posibilitatea de acces în interiorul proprietăților. „Cu toate acestea, efectuăm acțiuni zilnic, și aplicam sancțiuni, atât cât ne permit prevederile legale. Vom face precizarea, de câte ori avem ocazia, că Poliția Locală va sta la dispoziția instituțiilor cu atribuții depline, legale, pentru orice colaborare, cu scopul de a elimina definitiv aceste practici pe teritoriul municipiului Craiova“, se mai precizează pe pagina Poliţiei Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS