8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSorin Manda a demisionat de la RAT Craiova

Sorin Manda a demisionat de la RAT Craiova

Sorin Manda a demisionat de la RAT Craiova. Administratorul societății care are în gestiune serviciul public de transport în comun din municipiu și-a anunțat demisia pe pagina sa de socializare.

„Se încheie o altă etapă profesională. Mulțumesc tuturor colegilor de la RAT Craiova care pentru mine sunt eroi! Sunt cei care au rămas în linia întâi asigurând un transport public în comun sigur. A fost o perioadă grea, din cauza pandemiei, cu provocări, însă și o perioadă frumoasă cu foarte multe proiecte duse la bun sfârșit. A fost o perioadă în care au fost puse în circulație autobuze noi, o perioadă în care stațiile de călători ale RAT Craiova au fost îmbunătățite, o perioadă în care am făcut pași importanți pentru implementarea conceptului de smarttransportation, o perioadă în care s-a lucrat foarte mult pentru proiectele de mobilitate urbană, o perioadă in care au fost depuse proiecte pe fonduri europene nerambursabile de peste 80 de milioane de euro. Vă mulțumesc, dragi colegi! Vă mulțumesc, dragi craioveni!”, a scris Sorin Manda pe Facebook.

Sorin Manda a demisionat. Mandatul îi expira la 31 decembrie

Sorin Manda a fost numit administrator al RAT SRL în data de 11 decembrie 2019, prin hotărâre de consiliu local, pentru o perioadă de șase luni. În iunie 2020, tot prin hotărârea Consiliului Local care tocmai ce și-a încheiat mandatul, Sorin Manda a fost păstrat la conducerea Regiei de Transport, mandatul său fiind prelungit până la sfârșitul anului în curs.

Cum municipiul Craiova are acum un alt Consiliu Local, unde majoritatea este deținută de alianța PNL-USR-PLUS, cea care ia și deciziile, mai mult ca sigur că mandatul lui Sorin Manda, fratele președintelui PSD Dolj Claudiu Manda, nu mai era prelungit din 2021. Înainte de a fi numit la conducerea RAT SRL, societate al cărei director general a mai fost și în perioada 2015 – 2017, Sorin Manda a ocupat funcția de administrator public al Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS