11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieSorin Manda, „parcat“ la autobaza RAT

Sorin Manda, „parcat“ la autobaza RAT

Sorin Manda, city managerul Craiovei, va părăsi actuala funcţie pentru a se întoarce la RAT SRL, societatea care administrează transportul public în comun din municipiu.

Mutarea se face în regim de urgenţă şi va fi consfinţită mâine, în cadrul unei şedinţe de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află trei proiecte de hotărâre, primele două referindu-se exact la acest lucru: încetarea contractului de administrare al lui Marcel Tănăsescu şi desemnarea lui Sorin Manda în funcţia de administrator al RAT SRL. Tănăsescu şi-a prezentat, astăzi, demisia de la conducerea societăţii, dar va rămâne în cadrul acesteia, însă pe funcţia deținută anterior, aceea de director tehnic.

Sorin Manda se întoarce de unde a plecat

Sorin Manda a mai fost la conducerea RAT SRL în perioada august 2015 – februarie 2017. În 2015 l-a înlocuit în funcţie pe acelaşi Marcel Tănăsescu, pentru ca, în 2017, Manda să ajungă administrator public al Craiovei, iar Tănăsescu să revină pe scaunul de director al RAT. Acum, Sorin Manda a „retrogradat“, prin trecerea sa la autobaza RAT.

Prin cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi a şedinţei de mâine se ia act de demisia Lorenei Nicolăiţă din funcţia de administrator special al Termo Craiova SRL şi de numirea unui nou administrator special. Este vorba de Gheorghe Nedelescu, fost viceprimar al Craiovei, în prezent consilier local din partea PSD.

Citeşte şi Continuă demisiile în rândul directorilor din subordinea Primăriei Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS