27 C
Craiova
luni, 6 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Administratie Continuă demisiile în rândul directorilor din subordinea Primăriei Craiova

Continuă demisiile în rândul directorilor din subordinea Primăriei Craiova

În rândul directorilor din subordinea Primăriei Craiova continuă seria demisiilor.

După demisiile de ieri ale directorilor de la RAADPFL Craiova, Aurelia Filip şi Gabriel Anghel, astăzi alţi directori s-au prezentat la primărie cu demisia în braţe.

Este vorba de directoarea executivă de la Compania de Apă „Oltenia“ SA, Adriana Cîmpeanu, şi de administratorul RAT SRL, Marcel Tănăsescu. Cei doi nu au putut fi contactaţi de GdS pentru a oferi un punct de vedere.

Reamintim faptul că prima demisie înregistrată la primărie a fost cea a administratorului Termo Craiova SRL, Lorena Nicolăiță. Aceasta a renunţat la funcţie luni, informaţia fiind furnizată chiar de primarul Mihail Genoiu, pe pagina sa de Facebook.

„Fostul director al Termo Craiova, Lorena Nicolăiță și-a dat demisia în cursul zilei de luni. Gheorghe Nedelescu este propus pentru a fi noul director al Termo Craiova SRL. Decizia de validare și numire a fostului viceprimar și city manager se va face printr-o ședință de Consiliu Local“, a scris edilul.

De altfel, Gheorghe Nedelescu a şi fost prezent astăzi la primărie, pentru a discuta detaliile numirii sale la conducerea Termo SRL.

Nedelescu a acceptat să preia conducerea Termo SRL

Potrivit viceprimarului Stelian Bărăgan, care are în subordine Termoficarea, Nedelescu a acceptat să preia conducerea societăţii, dar a cerut ca din echipa sa managerială să facă parte şi Lorena Nicolăiță.

Totodată, reprezentanţii salariaţilor au fost asiguraţi că, deşi societatea se află în insolvenţă, iar în prima parte a anului viitor s-ar pronunţa falimentul, angajaţii îşi vor păstra posturile.

Mai mult, craiovenii nu vor rămâne fără căldură şi apă caldă în plină iarnă.

Așa cum anunța Gazeta de Sud astăzi, majoritatea directorilor de la societățile și regiile din subordinea Primăriei Craiova vor fi zburați din funcții. Motivul ar fi faptul că unii craioveni sunt „nemulţumiţi de calitatea serviciilor oferite de regiile administraţiei locale“, așa cum a explicat pe Facebook fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

În realitate, scorul obținut de PSD la Craiova, la alegerile prezidențiale de luna trecută, ar fi motivul principal al schimbărilor de la vârful SRL-urilor și regiilor.

Până acum, singurii directori care au mai rămas pe post sunt Alin Mărăcine, administratorul Pieţe şi Târguri SRL, şi Mihai Butari, administratorul Salubritate SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Mehedinți: Acțiuni în cadrul campaniei „Vacanță în siguranță!”

O nouă acțiune în cadrul campaniei de informare și prevenire „Vacanță în siguranță!” s-a desfășurat în localitatea Ponoarele din județul Mehedinți.

Antreprenori români care fac roboți – 2,5 milioane dolari,...

Trei tineri antreprenori români, care și-au deschis un startup de roboți autonomi în Marea Britanie, au obținut acum o finanțare de 2,5...

Mehedinți: A murit după ce a fost prinsă sub...

O femeie de 59 de ani din Șvinița, Mehedinți, și-a pierdutt viața astăzi, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat...

Prognoza pe următoarele două săptămâni în Oltenia, la munte...

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza pe următoarele două săptămâni, 6 - 19 iulie. Un regim termic...

Calendarul privind mobilitatea personalului didactic 2020 a fost reactualizat

Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat prin ordin de ministru.

Lewis Hamilton: Nu a fost un weekend foarte bun...

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a avut parte de un weekend nefavorbabil în Austria. Sextuplul campion a plecat de pe locul 5...