Acasă Local Mama Luizei Melencu anunţă că va merge în Italia să-şi caute fiica

Mama Luizei Melencu anunţă că va merge în Italia să-şi caute fiica

-

Monica Melencu, mama Luizei Melencu – fata disparuta in urma cu sapte luni – anunţă că va merge în Italia să-şi caute fiica. Monica Melencu a spus „Orice minut m-a costat. Autorităţile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei”, transmite Mediafax.

Mama Luizei Melencu a declarat, sâmbătă, că se va deplasa personal în Italia să-şi caute fiica, după ce Alexandru Cumpănaşu i-a prezentat o filmare în care apare o fată care seamănă cu Luiza.

„Nu există nimic concret”

Mama Luizei Melencu a declarat ca autoritatile nu au facut nimic pentru a-i cauta fiica. „Asta şi fac (merge în Italia să o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autorităţile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: „Nu există nimic concret”. Mă opreşte un zid. Exclus declaraţia lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu la Antena3.

Mama Luizei este convinsă că fiica sa a fost răpită de o reţea şi că încă este în viaţă. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a spus vineri seară că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleţ pe care îl deţine şi care a fost făcut recent în Italia.

Au existat suspiciuni ca ar fi o legatura intre Gheorghe Dinca si disparitia Luizei Melencu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...