24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMama Luizei Melencu: Nu voi da noi probe biologice, nici cu mandat

Mama Luizei Melencu: Nu voi da noi probe biologice, nici cu mandat

Mama Luizei Melencu a precizat că nu va fi de acord să dea noi probe de ADN, chiar dacă s-a emis mandat de la Tribunalul Bucureşti. Femeia spune că refuză prelevarea de noi probe biologice întrucât suspectează că se încearcă închiderea cazului Luizei.

Mama Luizei Melencu spune că a mai dat probe biologice în urmă cu o lună.

„Mi s-au mai luat o dată probe, în urmă cu o lună şi jumnătate. Eu ştiu că aceste probe biologice se pun undeva şi se păstrează. Ce au făcut cu probele date de mine până acum? De ce vor noi probe, încearcă să închidă cazul?”, se întreabă Monica Melencu.

Mama Luizei a refuzat să semneze şi procesul verbal încheiat

Femeia povesteşte că luni seara au venit poliştiştii la poartă pentru a o convinge să dea  probe biologice, însă a refuzat inclusiv să semneze procesul verbal încheiat de aceştia şi că aşa s-a ajuns să se emită mandat de la Tribunal pentru a i se preleva probele.

„Au venit luni seara la ora 17.30 doi domni şi doamnă de la poliţie, mai să mă ia pe sus să dau aceste probe biologice. Au stat mai bine de o oră la poartă timp în care au încercat să mă ia pe sus să dau aceste probe biologice. Le-a, spus clar că refuz. Au încercat să pună martori, care să semneze  că au văzut maşina poliţiei la poartă şi că eu nu vreau să dau aceste probe. Le-am spus respectivilor, domnilor ştiţi cumva ce urmează să faceţi, ce urmează să semnaţi”, a povestit mama fetei. 

„Refuz să dau din nou aceste probe”

Oamenii respectivi sunt şi vecini cu noi şi nu au vrut să se pună martori. Până la urmă au încheiat un proces verbal în care au menţionat şi chiar i-am rugat să scrie că nu vreau să dau aceste probe şi nu am semnat nici acel proces verbal. Poliţiştii au plecat la 19.30 şi au revenit la poartă la 20.30 cu o înştiinţare să mă prezint azi la postul de poliţie din Caracal, la ora 11.00. Bineînşeles că nu m-am prezentat şi au emis mandatde la Tribunal.  Refuz să dau din nou aceste probe, chiar dacă s-a emis acest mandat. Aştept să mă ia, să vadă toată ţara. Nu le dau nici probe şi nici semnătură că nu vreau să se ajungă să închidă cazul, fără să scoată adevărul la lumină”, a mai declarat Monica Melencu.

Femeia susţine că în cazul fiicei sale mai sunt două săptămâni până se împlinesc şase luni de la dispariţia Luizei, iar anchetatorii  nu au suficiente probe care să arate că Luiza este moartă.

„În cazul Luiza nu s-au găsit elemente care să îi aparţină. Mai sunt două săptămâni şi se împlinesc şase luni şi nici nu au găsit probe care să aparţină Luizei.  Nici nu au căutat-o. Am făcut noi demersuri ca familie să o cautăm şi peste graniţe, dar autorităţile nu au făcut nici un demers. Susţin că sunt două fete moarte. După părerea mea, fetele acestea nu sunt moarte. Nici nu sunt acte în acest sens. S-au rezumat doar la anchetarea lui Gheorghe Dincă. Restul membrilor familiei au fost aduşi o singură dată, la cererea noastră şi atât. Eu vă spun că degeaba se taie coada la un şarpe, că ea se regenerează dacă îi lasă capul”, susţine Monica Melencu.

Mama Luizei suspectează că noile probe biologice ar putea fi implantate în elementele găsite pentru a se putea declara şi decesul Luizei.

„Dacă pentru Alenxandra au dat ceva în spaţiul public că au mai găsit probe, pentru Luiza nu au dat nimic şi acum au venit ca să ceară noi probe biologice să implanteze în oasele de la lizieră probe ADN şi să închidă şi cazul ei. Noi nu suntem aşa proşti cum ne cred ei”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Femeia a spus că probele ADN date până acum au constat în prelevarea de salivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS