20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSuccesul investițiilor imobiliare din Dubai, adus acum și la Craiova

Succesul investițiilor imobiliare din Dubai, adus acum și la Craiova

Cunoscut ca oraşul zgârie-norilor și al luxului, Dubai reprezintă destinația de vis a celor care aspiră la vacanțe exclusiviste. Dar de ceva timp centrul financiar al Orientului Mijlociu a devenit un fel de tărâm al făgăduinței pentru tot mai mulți români care aleg să-și direcționeze banii într-una din cele mai sigure piețe imobiliare din lume. Pe cât de exotică poate părea această idee, o investiție în imobiliară în capitala luxului nu numai că nu este de neatins, dar aceasta poate să devină o afacere profitabilă într-un timp destul de scurt. Iar Craiova Imobiliare Dubai este prima agenție care a adus acest concept și în zona Olteniei.

Prima agenție din Craiova care oferă posibilitatea investițiilor în Dubai

După nouă ani de experiență în domeniul dezvoltării imobiliare în cadrul unei instituții bancare, Mareş Cristian Vladu, un tânăr antreprenor din Craiova a decis să-și urmeze flerul și să meargă pe calea antreprenoriatului în… Dubai. La propriu, căci ideea înființării Craiova Imobiliare Dubai a apărut în urma unor întâlniri cu reprezentanți ai celor mai mari dezvoltatori imobiliari din Dubai. Întâlniri la finalul cărora au fost semnate contracte de colaborare pentru ca și craiovenii (și nu numai) să poată avea parte de consultanță pentru a înțelege mai bine care sunt avantajele achiziționării unui imobil de lux în Dubai.

„Mi-am dorit extrem de tare să aflu de ce, în ultimul timp, tot mai mulți români aleg să investească în piața imobiliară din Dubai. Așa că timp de o săptămână am avut întâlniri cu reprezentanți ai celor mai mari dezvoltatori imobiliari din zonă – EMAAR, DAMAC, ELLINGTON și OMNYIAT. Le-am pus zeci de întrebări despre cum funcționează piața imobiliară din Dubai, am vizualizat proprietăți dintre cele mai spectaculoase pe care ei vor să le vândă și am semnat contracte de colaborare pentru a-i putea reprezenta în ţară. Am aflat nu numai ce înseamnă cu adevărat calitatea în construcţii, ci am aflat și că în Dubai nu se pune problema banilor, ci se pune problema disponibilităţii, căci acolo o proprietate se poate vinde încă din momentul lansării proiectului. Acolo este o piață într-o continuă expansiune”, spune Mareș Cristian Vladu.

Prețuri de la 160.000 de euro

Investiția în imobiliarele de pe piața din Dubai vine cu multe avantaje, principalul fiind profitul care se întoarce la investitor într-o perioadă scurtă. “O locuinţă în Dubai poate fi cumpărată chiar şi cu 160.000 de euro, preț la care au ajuns lejer locuinţele din Bucureşti, Mamaia şi chiar Craiova. Aşa că acesta este unul dintre marile avantajele pe care le vede un investitor. Dar mi-am dorit ca noi, la Craiova Imobiliare Dubai, să putem prezenta clientului o ofertă variată, iar acesta este şi motivul pentru care am ales să mă întâlnesc cu mai mulţi dezvoltatori, pentru că fiecare are un concept diferit și, desigur, prețuri diferite. Iar participarea la training-uri săptămânale ne ajută să fim la curent cu cele mai noi proiecte şi astfel le putem oferi tot sprijinul necesar celor care doresc să-și achiziţioneze o locuinţă exclusivistă în Dubai, fără să mai risipească timp şi bani, comisionul nostru de intermediere fiind zero”, afirmă antreprenorul.

Investiții garantate de către Guvern

Marea întrebare a multora este legată de siguranța unei investiții în piața imobiliară din Dubai.

Gradul de rentabilitate în continuă creştere, planul de rate avantajos și protecţia Guvernului de care beneficiază investiţiile imobiliare sunt principalele avantaje la care trebuie să se gândească un investitor.

“În Dubai, toate investiţiile imobiliare sunt garantate de către Guvern, aşadar riscul este zero. Dar tot zero sunt și taxele pe venit, precum și impozitul pe proprietate, iar după ce îți cumperi o proprietate vei obține și rezidență. În plus, în Dubai nu va exista niciodată riscul ca un dezvoltator să plece cu banii clientului, pentru că plata se face numai într-un cont ESCROW la care dezvoltatorul are acces doar în momentul în care i-a predat cheile proprietarului”, explică Mareş Cristian Vladu, administratorul Craiova Imobiliare Dubai.

De ce ar trebui să-ți investești banii într-o proprietate imobiliară în Dubai

Îți vei cumpăra o locuință într-o destinație spectaculoasă cu un potențial turistic foarte dezvoltat, iar acest lucru asigură, fără îndoială, rentabilitatea investiției, transmit reprezentanții Craiova Imobiliare Dubai, care detaliază, mai jos, avantajele concrete care vin la pachet cu achiziția:

PLATA DIRECT LA DEZVOLTATOR CU DOBÂNDĂ 0

Cumpărătorul va achita imobilul direct la dezvoltator. Va beneficia de un plan de rate între 2 și 5 ani, cu 0 dobândă care va facilita achiziționarea locuinței. Planul de rate este stabilit în funcție de fiecare proiect în parte.

* ROI PESTE 16%

Ce înseamnă ROI?
Din punct de vedere financiar, ROI (Return on Investment) este procentul din investiție care se întoarce spre persoana care realizează acea investiție.
În urma unei analize atente a pieței imobiliare din Dubai, specialiștii în domeniu au concluzionat că rata de întoarcere a investiției este de 14-16%.
Un simplu exemplu concludent ar fi imobilele din cadrul proiectului SAFA ONE by DAMAC care s-au vândut în momentul lansării cu prețuri începând de la 400.000 de euro și au ajuns în nici 3 luni de la lansare să fie vândute cu peste 800.000 de euro. Încă din momentul lansării, apartamentele din cadrul proiectului SAFA ONE by DAMAC au fost vândute în proporție de 96%.
Un al doilea exemplu ar fi prima clădire Cavalli din lume – CAVALLI TOWER by DAMAC, unde imobilele au fost vândute încă de la lansare cu prețul de 2,3 milioane de euro, iar la finalizarea proiectului vor valora peste 10 milioane de euro. Este un proiect unic în lume, iar prețurile vorbesc despre asta.

* PLATA NUMAI ÎN CONT ESCROW

Ce este contul ESCROW?
Contul ESCROW reprezintă un depozit bancar prin care un deponent pune la dispoziţia unui beneficiar fonduri reprezentând sume de bani, până la îndeplinirea unor condiţii stabilite. Condiţiile în care banca va elibera fondurile din acest cont sunt agreate într-un contract încheiat de bancă cu cele două părţi
Plata imobilului se va face numai într-un cont ESCROW. Pe scurt, investitorul nu are acces la banii clientului până în momentul în care proiectul nu este finalizat și nu își îndeplinește obligațiile din contract, făcând astfel ca investiția să fie una fără riscuri ascunse. Desigur, clienții care aleg un plan de rate trebuie să își respecte la rândul lor obligațiile din contract.

* REZIDENȚĂ

Cei care aleg să investească în imobiliare în Dubai pot obține facil rezidență între 3 și 10 ani, în funcție de suma investită.

* ZERO TAXE

Veniturile din chirii nu sunt impozitate de către guvern; Nu există impozit anual pe proprietate.

* INTERMEDIERE CU COMISION 0

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook Craiova Imobiliare Dubai by WMK.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS