-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateCântărețul Cornel Constantiniu, operat de urgență, pentru a opta oară

Cântărețul Cornel Constantiniu, operat de urgență, pentru a opta oară

Cornel Constantiniu a suferit a opta intervenție chirugicală, în această dimineață. Cântărețul în vârstă de 76 de ani este internat la Spitalul Universitar din Bucureşti și a mai fost operat la începutul acestei săptămâni.

În 1993 Constantiniu a fost diagnosticat cu Parkinson și operat de mai multe ori, de-a lungul timpului. Medicii i-au montat cu mulți ani în urmă un neurostimulator care îl ajută cât de cât să se mişte şi să vorbească. Electrozii implantaţi în creier fac legătura cu neurostimulatorul montat lângă claviculă.

De atunci, aparatul a fost schimbat de mai multe ori.

De data aceasta, neurostimulatorul a fost schimbat întrucât bateria acestuia se terminase.

Cornel Constantiniu a cunoscut succesul atât ca solist, cât și ca actor. În anul 1970 a obținut locul I la ”Festivalul Mamaia”, cu piesa ”N-ați văzut o fată?”, compusă de Alexandru Mandy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS