17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a bătut trei adolescenţi în faţa blocului, anchetat în libertate

Bărbatul care a bătut trei adolescenţi în faţa blocului, anchetat în libertate

Deranjat de zgomotul făcut de câţiva adolescenţi, un bărbat a ieşit şi i-a luat la bătaie. Oamenii din zonă spun că n-ar fi prima dată când face acest lucru. Chiar şi aşa, autorităţile n-au considerat că trebuie să-l reţină pe individ, aşa că-l cercetează în libertate, informează Observatornews.ro.

Conform înregistrării făcute cu telefonul de adolescenta bătută, bărbatul pare cuprins de o furie sălbatică. Se repede la o fată de 15 ani şi o loveşte atât de puternic că o izbeşte de pământ. Apoi se năpusteşte cu pumnii şi picioarele pe un băiat. Cei doi adolescenţi erau în trecere prin zonă, şi-au văzut prietenii în faţa blocului şi s-au oprit să-i salute. Gălăgia l-ar fi înfuriat pe bărbatul de 47 de ani.

„A ieşit recalcitrant din bloc, de la el din casă, şi-a început să-i înjure, să-i facă în toate felurile, să le vorbească extraordinar de urât. Cred că ceilalţi au plecat când l-au văzut atât de nervos, habar n-am, şi, în urmă, au rămas aceşti copii care nu şi-au dat seama ce se întâmplă”, a declarat sora uneia dintre fetele bătute.

Filmarea se opreşte după opt secunde, dar bătaia a continuat.

Individul şi-ar fi îndreptat apoi furia către fata de 12 ani care filmase totul.

„A pus-o la pământ cu un pumn, fata a căzut cu capul de pământ şi am înţeles că ar fi dat şi cu piciorul în ea. După aia, a fugit şi din casă nu a mai ieşit”, a mai spus sora uneia dintre fetele bătute.

Bătăuşul este dintr-o comună învecinată, dar s-a mutat în Tecuci la concubina lui. N-ar fi prima dată când intră în conflict cu adolescenţii din zonă. Unul dintre ei a reuşit să-i facă o fotografie.

Acum, bărbatul de 47 de ani este cercetat în libertate pentru lovire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS