9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă, după ce a fost internat în spital în urma unor sughiţuri cronice care durează de 10 zile. Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat la un spital din Sao Paulo, unde i se vor face analize pentru ocluzie intestinală, informează BBC.

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, suferind de o ocluzie intestinală, a fost internat miercuri într-un spital privat din Sao Paulo, unde va primi într-o primă fază un „tratament clinic conservator”, indică cel mai recent buletin medical, care exclude deocamdată o intervenţie chirurgicală de urgenţă, informează Agerpres.

„Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez”, a declarat Bolsonaro, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Jair Bolsonaro a fost grav rănit în timpul campaniei electorale din 2018, când a fot înjunghiat burtă. Bolsonaro a pierdut atunci 40% din sânge şi a suferit mai multe operaţii.

Președintele brazilian a fost internat miercuri în spital cu sughiţuri cronice

Președintele brazilian a fost internat miercuri în spital cu sughiţuri cronice. Aceasta este cea mai recentă problemă de sănătate a lui Bolsonaro, după ce a fost bolnav de COVID-19 anul trecut şi înjunghierea din 2018.

Bolsonaro a fost iniţial internat în spitalul militar din Brasilia, conform unui comunicat al președinției, care a precizat că șeful statului „se simte bine”.

Publicația braziliană Globo relata anterior că Bolsonaro a fost internat pentru teste medicale nespecificate, după ce a suferit dureri abdominale în primele ore ale zilei.

Jair Bolsonaro, un coronasceptic convins, s-a îmbolnăvit de COVID-19

În iulie 2020, Jair Bolsonaro, un coronasceptic convins, s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar nu a avut simptome grave. Totuși, în aparițiile publice din ultimele luni, a fost văzut tușind în mod repetat. Recent, a avut mai multe episoade de sughițuri, ceea ce a dus la noi îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS