7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTragedia din clubul Colectiv: Șapte persoane decedate, încă neidentificate

Tragedia din clubul Colectiv: Șapte persoane decedate, încă neidentificate

Șapte dintre cele 27 de persoane decedate în urma incendiului care a avut loc vineri noaptea în Clubul Colectiv din Bucuresti nu au fost încă identificate, a declarat pentru Agerpres medicul legist Abdo Salem.

Potrivit directorului Institutului de Medicina Legală „Mina Miniovici”, Dan Dermengiu, până sâmbătă, la prânz, fuseseră identificate 18 din cele 27 de victime. Până la ora 15.00, medicii legiști au reușit să identifice încă două victime.

Dermengiu a mai spus ca medicii legiști ar urma să finalizeze sâmbata seara procedura de identificare a persoanelor decedate în incendiul din Clubul Colectiv, astfel încât, în cursul zilei de duminică, să fie făcute autopsiile.

„La Institutul National de Medicina Legala (INML) „Mina Minovici” sunt 27 de cadavre, majoritatea fără acte de identitate. Identificarea acestora este destul de anevoioasă, ea este făcută de un polițist, împreună cu un medic legist. Identificarea presupune, printre altele, recunoașterea de către familie, rude, prieteni”, a declarat pentru Mediafax Dan Dermengiu.

Potrivit sursei citate, pentru zilele de sâmbătă și duminică au fost suplimentate echipele de medici legiști.

„Au venit de acasă toți legiștii care au putut. Lucrăm în prezent la capacitate mare, ne dorim să reușim identificarea tuturor cadavrelor chiar în această zi. De va fi nevoie, stăm oricât de mult”, a mai spus Dermengiu.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS