10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele Iohannis despre incendiul din Clubul Colectiv: Sunt revoltat că o asemenea tragedie a fost posibilă în mijlocul Bucureştiului

Președintele Iohannis despre incendiul din Clubul Colectiv: Sunt revoltat că o asemenea tragedie a fost posibilă în mijlocul Bucureştiului

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele rănite în urma incendiului izbucnit vineri noaptea, în Clubul Colectiv din Capitală. Cu acestă ocazie, președintele a precizat că este revoltat că s-a putut întâmpla aşa ceva în mijlocul Bucureştiului, susținând că are indicii că tragedia s-a produs din cauza ignorării legilor.

”Sunt îndurerat şi cutremurat, dar şi revoltat că o astfel de tragedie de proporţii s-a putut întâmpla chiar în mijlocul Bucureştiului. Atâţia oameni tineri care au mers pur şi simplu să se distreze au murit”, a declarat preşedintele de la Spitalul Floreasca, unde sunt internaţi 15 răniţi în incendiul produs vineri seară în Clubul Colectiv.

”Toată lumea este revoltată că s-a putut întâmpla așa-ceva. Sper să putem să reușim să avem rezultatele anchetei foarte reprede”, a mai precizat preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a mai spus că tragedia a fost cauzată de nerespectarea şi ignorarea legilor şi a normelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS