31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate10.000 de pachete de tigari confiscate

10.000 de pachete de tigari confiscate

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, in colaborare cu comisarii Garzii Financiare, au reusit sa captureze 10.000 de pachete de tigari de contrabanda. Potrivit comandantului IJP, Alexandru Rosioru Draghici, tigarile au fost depistate in urma unor perchezitii efectuate la depozite clandestine sau la domiciliile unor comercianti, actiunea facind parte dintr-o vasta operatiune de combatere a evaziunii fiscale. Ţigarile confiscate erau netimbrate sau cu timbru fals, iar cei care le comercializau au mai practicat acest gen de activitate.


Politisti cercetati pentru favorizarea bandelor de infractori


Inspectoratul Judetean de Politie Hunedoara a demarat o ampla ancheta la nivelul sectiilor de politie din Valea Jiului, fiind cercetati mai multi politisti asupra carora exista suspiciuni ca s-ar fi asociat sau ar fi favorizat anumite bande de infractori. Conducerea IJP Hunedoara a decis sa scoata la concurs posturile de comandanti ai Sectiilor de politie din Petrila si Lupeni, ramase vacante in urma pensionarii sefilor acestora.


Potrivit comandantului Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, Alexandru Draghici Rosioru, de la inceputul anului au fost sanctionati 29 de politisti, iar alti zece sint cercetati in prezent.


Comandantul IJP Hunedoara sustine ca in majoritatea cazurilor celor sanctionati sau anchetati au existat informatii legate de activitatea necorespunzatoare a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS