Filieșenii au găsit bara, argeșenii golul (galerie foto)Formația CSO Filiaşi nu a reușit să contabilizeze nici măcar un punct în confruntarea de vineri seară, de pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra echipei CS Mioveni II, în etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 3, deși și-a creat destule ocazii de a marca (galerie foto). Scorul a fost 1-0 pentru argeșeni, însă tabela ar fi trebuit să arate un cu totul alt rezultat, pentru că s-au dictat două lovituri de la 11 metri. Primul penalti a fost dictat pentru oaspeți, dar portarul Sorin Mogoșanu a reușit să apere șutul lui E. Neacșu de la punctul cu var (’24). Al doilea a fost ratat de celălalt Neacșu, Nicușor, care a șutat în transversală, filieșenii primind penalitatea după un henț în careu al lui Lazăr (’41). Susținătorii lui CSO Filiași și-au pus mâinile în cap de necaz și în minutul 69, când Nicuşor Neacşu a reluat cu capul, în bară, o centrare din corner, de la Papa. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, CS Mioveni II a dat lovitura în minutul 83, când Mazilu a scăpat singur pe dreapta şi a şutat la colțul lung, la vinclu.

CSO Filiaşi: Mogoşanu – Borhot, Lupu (’26, Duriță) Chircan, Tereche – Calu, Cruşoveanu (’81, Fruntelată) – Borneci, Papa, N. Neacşu – Stanca (’60, Pârvuică). Antrenor: Florin Şoavă.

CS Mioveni: Sima – Fl. Lazăr, Şchiopu, Burnea, Alexe, Traşcu, Cioc, Mazilu (’88, Mormolea), Comănescu (’57, Fulga), E. Neacşu (’90+3, Turcin), Ivan. Antrenor: Marius Stoica.

Cartonaşe galbene: Chircan ’24, Borneci ’50, Borhot ’69, Duriță ’86 / E. Neacşu ’19, Lazăr ’40, Ivan ’43, Traşcă ’87, Sima ’90+1.

Au arbitrat: Alin Gheorghe – Cătălin Popovici, Doru Petre.

Observatori: Viorel Voicu, Ionel Catană.


Antrenorul doljenilor, Florin Șoavă, a explicat că oboseala acumulată în confruntările cu Voluntari II și Șirineasa, foarte solicitante din punct de vedere fizic din pricina terenurilor grele, pline cu apă, a jucat un rol important în confruntarea de astăzi, cu Mioveni II.

La rândul său, tehnicianul argeșenilor, Marius Stoica, a admis că echipa sa a fost mai atentă și mai norocoasă un pic decât adversara.

#038;t=1sComenteaza acum

Alte stiri

16 aprilie 2018

Urmărit naţional depistat pe Aeroportul Craiova

Poliţişti din cadrul I.G.P.F.- Punct Poliţie de Frontieră Aeroport Craiova l-au depistat, azi noapte, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România din direcţia Anglia, pe S. Constantin, de 26 de ani, din oraşul Filiaşi, faţă de ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 13 mai 2017

Top