5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii au găsit bara, argeșenii golul (galerie foto)

Filieșenii au găsit bara, argeșenii golul (galerie foto)

Formația CSO Filiaşi nu a reușit să contabilizeze nici măcar un punct în confruntarea de vineri seară, de pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra echipei CS Mioveni II, în etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 3, deși și-a creat destule ocazii de a marca (galerie foto). Scorul a fost 1-0 pentru argeșeni, însă tabela ar fi trebuit să arate un cu totul alt rezultat, pentru că s-au dictat două lovituri de la 11 metri. Primul penalti a fost dictat pentru oaspeți, dar portarul Sorin Mogoșanu a reușit să apere șutul lui E. Neacșu de la punctul cu var (’24). Al doilea a fost ratat de celălalt Neacșu, Nicușor, care a șutat în transversală, filieșenii primind penalitatea după un henț în careu al lui Lazăr (’41). Susținătorii lui CSO Filiași și-au pus mâinile în cap de necaz și în minutul 69, când Nicuşor Neacşu a reluat cu capul, în bară, o centrare din corner, de la Papa. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, CS Mioveni II a dat lovitura în minutul 83, când Mazilu a scăpat singur pe dreapta şi a şutat la colțul lung, la vinclu.

CSO Filiaşi: Mogoşanu – Borhot, Lupu (’26, Duriță) Chircan, Tereche – Calu, Cruşoveanu (’81, Fruntelată) – Borneci, Papa, N. Neacşu – Stanca (’60, Pârvuică). Antrenor: Florin Şoavă.

CS Mioveni: Sima – Fl. Lazăr, Şchiopu, Burnea, Alexe, Traşcu, Cioc, Mazilu (’88, Mormolea), Comănescu (’57, Fulga), E. Neacşu (’90+3, Turcin), Ivan. Antrenor: Marius Stoica.

Cartonaşe galbene: Chircan ’24, Borneci ’50, Borhot ’69, Duriță ’86 / E. Neacşu ’19, Lazăr ’40, Ivan ’43, Traşcă ’87, Sima ’90+1.

Au arbitrat: Alin Gheorghe – Cătălin Popovici, Doru Petre.

Observatori: Viorel Voicu, Ionel Catană.

Antrenorul doljenilor, Florin Șoavă, a explicat că oboseala acumulată în confruntările cu Voluntari II și Șirineasa, foarte solicitante din punct de vedere fizic din pricina terenurilor grele, pline cu apă, a jucat un rol important în confruntarea de astăzi, cu Mioveni II.

La rândul său, tehnicianul argeșenilor, Marius Stoica, a admis că echipa sa a fost mai atentă și mai norocoasă un pic decât adversara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS