18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii lui Mogoșanu, corectați de „municipali“

Juniorii lui Mogoșanu, corectați de „municipali“

Grupa de juniori A (1997) de la CS Universitatea Craiova a pierdut partida de verificare susținută ieri, la Termo, în compania divizionarei C ACS Viitorul Municipal Craiova, cu scorul de 2-0. Golurile grupării adoptate de comuna Ișalnița au fost marcate de Alexandru Stoica și Constantin Scarlat.
„În ciuda rezultatului s-a jucat un fotbal de calitate, a fost un antrenament foarte bun. Am ratat din nou o lovitură de pedeapsă, de data asta nu a mai fost Iuga, a fost Armășelu, la scorul de 1-0. Am ratat mult și în acest meci, iar golurile le-am primit în urma unor greșeli personale impardonabile, de copii. Nu vom mai susține alt amical în weekend, pentru că majoritatea o să joace pentru echipa a doua în Cupa României“, a declarat Daniel Mogoșanu, pentru GdS.
CSU, juniori A: Popescu (Nica) – Ghincea, Hreniuc, Drăghici, Luică – Armășelu, Georgescu – Gheorghiu, Tănase, Ciocoteală – Miculaiciuc.
ACSVM Craiova: Surdu – Niță, Istudor, Chircan, D. Mihai – Borhot, Țenovici, Poenaru, Stoica – Sârmon, C. Scarlat. Au mai intrat: Tomșa – Bălosu, Pitulice, Geamănu, Sava, Flori, Țucă, Stoichițoiu, Borneci, Luncan, Bistriceanu. Antrenor: Alin Gavrilă.
„Sâmbătă, de la ora 11.00, vom juca un amical cu juniorii A de la CFR Romgaz Craiova, ultimul din această perioadă pregătitoare. Dacă terenul va fi bun vom juca la Ișalnița, dacă plouă vom merge din nou pe Termo“, a spus președintele ACSVM Craiova, Dumitru Firu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS