27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CS Universitatea Craiova, la ceas aniversar

Fotbal – CS Universitatea Craiova, la ceas aniversar

CS Universitatea Craiova aniversează astăzi 65 de ani de la înfiinţare, iar directorul grupării alb-albastre, Pavel Badea, a susţinut o conferinţă de presă în care a marcat momentul. La întâlnirea cu mass media au luat parte antrenorul secţiei de fotbal, Erik Lincar, fundaşul Florin Pătraşcu şi Sorin Cârţu, acesta având calitatea de invitat de onoare, prilej cu care s-a prefaţat întâlnirea de sâmbătă seară, de la ora 20.45, de pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu Gloria Bistriţa, din prima etapă a Ligii a II-a, seria a 2-a. 

„Am pornit cu şase secții și am ajuns la 16. Am fost jucător, conducător, am fost legat de acest club și mă mândresc cu lucru acesta”, a spus Pavel Badea, președintele CS U Craiova.
„Îmi pare bine să fiu aici într-un asemenea moment. Mă bucur că am făcut parte din istoria acestui club, o istorie pozitivă. Suntem într-o altă postură și se încearcă un nou proiect la care și eu am aderat din punct de vedere moral, sunt alături de toți cei care s-au implicat. Echipa are o misiune grea, au o singură șansă și în timp o să revină spiritul și stilul acestei echipe, spiritul oraşului și al Universității. Craiovenii trebuie să aibă răbdare. Nu există un obiectiv de capăt ci un obiectiv principal ce se va realiza în final. Este foarte greu dar este normal pentru că o echipă nu crește în dvizia A. Sunt alături de CS și pentru că în partea cealaltă când am dorit cu ceva timp în urmă să fiu alături de ei am găsit uși închise”, a spus Sorin Cârțu.
„Imi doresc să începem cu dreptul campionatul. Important este să câştigăm cu Gloria Bistriţa, nu contează rezultatul”, a punctat antrenorul Erik Lincar.
„Sper ca la meciul cu Gloria să fie un public numeros şi să ne susţină, iar noi să-i răsplătim cu o victorie frumoasă”, a spus fundaşul Florin Pătraşcu.

Mai multe amănunte în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS