27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, după puncte în Banat

Craiovenii, după puncte în Banat

CS Apa Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, pe AFCM Reşiţa, partida contând pentru etapa a 16-a din Liga a III-a, seria 4. Ionel Luţă şi compania au plecat încă de ieri spre Banat, pentru că au dorit să evite oboseala de pe drum, astfel ca, la ora meciului, toată lumea să aibă forţe proaspete şi să se bifeze măcar un rezultat de egalitate.
„Toată lumea este aptă şi dornică să facem o partidă bună. O victorie ar însemna foarte mult pentru noi, ne-ar apropia de plutonul echipelor de la mijlocul clasamentului şi ne-ar da un moral bun pentru viitor. Important este să nu pierdem, pentru că e bun şi un punct decât nici unul. Băieţii vor să câştige şi să-i facă astfel o surpriză plăcută antrenorului Ionel Luţă, care în urmă cu câteva zile a împlinit 49 de ani“, a spus directorul sportiv al CS Apa Craiova, Ion Mihai, pentru GdS.
Lotul care a efectuat deplasarea la Reşiţa i-a cuprins pe următorii: N. Grecu, Ad. Surdu – F. Orban, M. Chiriţă, Ed. Dina, M. Flori, M. Firoiu – C. Niţă, G. Stoichiţoiu, Al. Dreşcă, O. Trăistaru, D. Stancu, C. Răduţ, M. Poenaru – R. Căle, B. Buşică, Şt. Stancu, An. Duca.
Celelalte două formaţii din eşalonul trei, dar seria a 3-a, FC Caracal şi CS Vişina Nouă, nu au misiuni prea uşoare în această rundă. Caracalenii pregătiţi de Iordan Eftimie vor juca astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, cu CS Afumaţi (locul 5), iar Vişina va primi mâine, tot de la ora 15.00, vizita echipei FCM Alexandria (locul 12), o grupare aflată în mare „foame“ de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS