27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa Craiova a remizat la Lugoj

CS Apa Craiova a remizat la Lugoj

Formaţia CS Apa Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată vineri, în deplasare, cu CSM Lugoj, contând pentru etapa a 10-a din Liga a III-a, seria a 4-a. „A fost un meci echibrat, cu ocazii la ambele porţi. În prima repriză noi am ratat o mare ocazie prin Căle, în minutul 37, care a şutat din colţul careului la bara din stânga, dar portarul lor a reuşit să respingă. Şi în repriza secundă am fost la un pas de gol, Stăncuţa a şutat la vinclu dintr-o lovitură liberă de la 17-18 metri, dar până la urmă a fost corner. E un rezultat echitabil. Trebuie să punctez că defensiva noastră a fost şi meciul acesta la înălţime, e al treilea meci consecutiv în care nu primim gol“, a declarat directorul sportiv al CS Apa, Ion Mihai.
CSM Lugoj: S. Micşa (‘46, O. Rusu) – R. Solomon, M. Hromei, F. Buliga, P. Ploşcariu (‘71, R. Steop) – Fl. Şerban (‘69, M. Vânătoru), L. Stoica, Sg. Precupanu, Cl. Ardelean – S. Argatu (‘75, C. Rebenciuc), G. Mâneoaiu. Antrenor: Cosmin Stan.
CS Apa Craiova: Surdu – Orban, Gheorghiţă, Chiriţă, Flori – Băia, Dreşcă, D. Stancu, Căle (60, Duicu) – Stăncuţa (‘72, Al. Dr. Duca; ’82, D. An. Duca), Cojocaru (‘76, C. Niţă). Antrenor: Ionel Luţă.
În partida viitoare, programată sâmbătă, de la ora 14.00, CS Apa Craiova va întâlni pe stadionul „Extensiv“ pe Flacăra Făget.
În seria a 3-a, FC Caracal a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe stadionul „Parc“, în compania celor de la FC Voluntari, în timp ce CS Vişina Nouă a câştigat, în deplasare, la CS Tunari, scor 2-3. Golurile formaţiei de la malul Oltului au fost marcate de Cristi Ghiţă (‘40, ‘85) şi Smedescu (‘70), replica gazdelor venind de la M. Lazăr (‘53), I. Popescu (‘65 – penalti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS