27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu: Meciul cu Oţelul se va juca!

Condescu: Meciul cu Oţelul se va juca!

Preşedintele Pandurilor este convins că jocul cu Oţelul Galaţi din etapa a XIX-a a Ligii I, pierdut cu 0-3 la „masa verde“ de panduri, va fi reprogramat. „Sigur se va juca meciul cu Oţelul (…) până la sfârşitul acestui campionat. Meciul cu Oţelul, din punctul meu de vedere, se va programa prin decizii ale Comisiilor LPF sau prin decizia TAS, care va veni. S-ar putea ca pe teren să se întâmple orice. Recunosc că a fost un moment favorabil nouă. Dacă jucam cu o echipă la retrogradare nu ne mai băga nimeni în seamă, dar evoluând cu o candidată la titlu sunt foarte multe interese din partea contracandidatelor Oţelului“, a declarat Condescu.
După ce a bătut degeaba Antalya în căutarea unui nou angajament, Jaka Stromajer se întoarce la Pandurii Târgu Jiu, unde este „acceptat“ şi de tehnicianul Petre Grigoraş. Şeful pandurilor, Marin Condescu, cel care a făcut anunţul revenirii slovenului, speră ca atacantul să-şi fi băgat minţile în cap: „Vine din nou şi Jaka Stromajer. A fost fugar două luni. A încercat să-şi caute echipă. Am convenit să revină să începem din nou munca împreună. Stromajer va continua contractul pentru că nu a fost niciodată întrerupt. Cred că rătăcirea asta îi va fi învăţătură de minte. Bine, am crezut lucrul acesta şi cu Iordache. Grigoraş îl acceptă… A existat o perioadă când Grigoraş şi l-a dorit foarte mult. Dacă nu ar fi făcut prostia să plece când a început cantonamentul, lucrurile ar fi fost în regulă“. Petre Grigoraş a confirmat sosirea lui Stromajer. „Da, îl accept. Îl aştept astăzi la antrenament“.
Clubul Pandurii va demara în această săptămână lucrările de renovare ale suprafeţei de joc a stadionului „Municipal“, iar în paralel Primăria Târgu Jiu va renova vestiarele şi s-a angajat să renoveze şi pista de atletism. Intenţia conducerii clubului este ca din toamnă Pandurii să joace din nou la Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS