27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni înfruntă Baia Mare

Voleibaliştii craioveni înfruntă Baia Mare

Divizia A1 de volei are programată astăzi o etapă intermediară. Băieţii de la SCM-U Craiova au meci pe teren propriu, de la ora 16.00, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, în timp ce echipa feminină a clubului craiovean va juca în deplasare, cu Unic LPS „Piatra Neamţ“. Elevii lui Dan Pascu au un moral foarte bun după ce în runda precedentă au produs surpriza, plecând victorioşi de pe terenul valoroasei formaţii Unirea Dej. Şi astăzi, Laurenţiu Vânătoru şi colegii lui vor avea partea de un adversar puternic, formaţia băimăreană ocupând locul patru în clasament, în timp ce SCM-U se află pe locul opt. „Pot spune că va fi un joc mai greu decât la Dej, deoarece echipa din Baia Mare s-a pregătit foarte bine. Sănduţă are probleme medicale şi e posibil să fie indisponibil o lună, iar Teleleu este incert pentru acest joc. Sunt convins că spectatorii vor avea parte de un meci agreabil şi ar fi frumos să câştigăm“, a menţionat antrenorul Dan Pascu.
Echipa feminină de volei din Bănie va înfrunta un adversar dificil, Unic Piatra Neamţ (locul trei) şi speră să spele ruşinea din etapa trecută când au pierdut la Cluj, în faţa unei echipe mai slabe. Jucătoarele craiovene, pregătite de Dan Gârleanu, ocupă locul opt după 12 etape disputate, având doar trei victorii.
„Echipa noastră este porneşte cu şansa a doua, dar nu ne ducem să facem doar act de prezenţă. Ne vom lupta şi încercăm să scoatem cât mai mult din acest joc“, a declarat antrenorul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS