22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCindy Ramirez se desparte greu de SCM-U Craiova

Cindy Ramirez se desparte greu de SCM-U Craiova

Voleibalista columbiană susţine că s-a înţeles cu un club din Indonezia, dar până va pleca acolo mai dispută câteva partide pentru SCM-U Craiova, grupare cu care se află sub contract, dar care dorea să renunţe la serviciile ei.

Echipa feminină de volei SCM-Universitatea Craiova va disputa mâine primul meci oficial din 2011, dar este vorba despre o partidă restantă din ultima rundă a turului Diviziei A1, urmând să înfrunte, în deplasare, pe Dinamo Bucureşti.
Interesant este că în meciul de mâine antrenorii craioveni Dan Gârleanu şi Puşa Dina nu vor putea conta pe două jucătoare importante, care au drept de joc pentru SCM-U doar în retur, coordonatoarea japoneză Hatakeyama Akiko şi Anca Paşca. Ambele au debutat deja la SCM-U, în luna decembrie, dar în Cupa Challenge.
În schimb, va evolua Cindy Ramirez, voleibalistă de care clubul craiovean ar fi dorit să se despartă în pauza competiţională, pe motiv că are salariul prea mare raportat la randamentul din teren. Ulterior, oficialii clubului i-au propus columbienei o diminuarea a salariului, dar aceasta nu a fost de acord şi au ajuns la altă înţelegere. „Cindy Ramirez a spus că nu vrea un contract mai mic, dar ne-a rugat să se mai pregătească alături de noi o perioadă şi să joace şi în partide oficiale până când va semna o înţelegere cu o echipă din Indonezia, care o doreşte. Cam pe la sfârşitul lunii acesteia ar trebui să plece, deci mai poate juca la noi în partidele cu Dinamo şi Cluj şi sperăm să ne ajute“, a explicat ieri preşedintele SCM, Nicu Stoian.

A rămas şi Raluca
Constantinescu

Altă jucătoare anunţată în luna decembrie ca fiind transferabilă, Raluca Constantinescu, va rămâne să joace în Bănie. Raluca vine după o perioadă mai mare de recuperare, în urma unei accidentări, şi, conform spuselor preşedintelui Stoian, a acceptat diminuarea salariului până revine la forma dinainte de accidentare. Singura care a plecat de la echipă este sora Ralucăi, Andreea Neculcea, care deja a ajuns la o înţelegere cu CSU Galaţi, din Divizia A2.
Singurul transfer făcut de Dan Gârleanu în pauza competiţională, Cheryl Mathews, din Barbados, care evoluează pe postul de secund, ar trebui să ajungă la Craiova mâine seară.
Pentru partida cu Dinamo tehnicianul craiovean va avea la dispoziţie următoarele jucătoare: Georgiana Popovici, Valentina Rusu, Denisa Rogojinaru,
Cristina Zanfir, Patricia Ardeleanu, Cindy Ramirez, Ramona Postea, Ana Maria Hambele şi Ilona Stanciu.
CS Dinamo Bucureşti ocupă locul patru în Divizia A1, cu 19 puncte acumulate, iar SCM-U Craiova se află doar pe locul opt, având zece puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS