22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportReal, victorie cu Sporting

Real, victorie cu Sporting

Derbiul craiovean la fotbal feminin a fost câştigat cu scorul de 5-1 de formaţia antrenată de Sorin Pătraşcu, care rămâne pe primul loc în Liga I.

Pe stadionul „Electroputere“ din Craiova s-a desfăşurat ieri-dimineaţă o interesantă partidă din Liga I de fotbal feminin, din cadrul etapei a şasea. Adversare au fost cele două formaţii craiovene din campionat, Sporting (antrenor Victorina Simion) şi Real (antrenor Sorin Pătraşcu). Disputa a fost câştigată de fetele de la Real cu scorul de 5-1 (2-1) şi a fost una pe placul spectatorilor, care au văzut şase goluri şi multe dueluri încrâncenate. Golurile formaţiei câştigătoare au fost reuşite de Cojocaru (3), Vâlciu şi Bâscoveanu, majoritatea cu largul concurs al portarului Marcu, o jucătoare de 43 de ani, aflată la primul joc sub culorile echipei Sporting. Golul de onoare al echipei antrenate de Victorina Simion a fost reuşit de Goncea, cu un minut înainte de încheierea primei reprize, la scorul de 2-0 pentru Real. Încrâncenarea a fost numai pe teren, pentru că la final componentele celor două formaţii şi-au dat mâna. Trebuie menţionat că majoritatea fetelor care au evoluat ieri au fost colege anul trecut la Sporting, când, sub comanda lui Sorin Pătraşcu, echipa a ieşit vicecampioană naţională.
CS Real obţine a şasea victorie din tot atâtea partide şi se află pe primul loc în campionat, în timp ce Sporting, o formaţie cu multe jucătoare noi şi fără prea mare experienţă, are două victorii şi trei înfrângeri. „A fost un joc agreabil, zic eu, câştigat de echipa mai experimentată şi mai valoroasă. Am urmărit un DVD cu un meci al fetelor de la Sporting, le-am găsit posturile vulnerabile şi am profitat. Vreau să felicit şi echipa adversă, pentru că meciul s-a jucat în limitele fairplay-ului, şi le urez baftă în partidele viitoare. Totodată, vreau să felicit jucătoarele mele pentru efortul depus în acest meci de mare angajament“, a spus antrenorul Realului, Sorin Pătraşcu. La Real au evoluat: Bertea – Moacă, Pozmac, Ristache, Tomescu – Bâscoveanu, Dunavăţu, Cojocaru, Stanciu – Vâlciu, A. Peşu. Au mai intrat: Dragomir, Neacşu, Stancovici, Gâtscurt. Portarul Flori Bertea a primit ieri primul gol din acest sezon. Victorina Simion a trimis în teren jucătoarele: Marcu – Godeanu, Oniciu, Davidescu, Rogojină – Foleanu, Iacoviţă, Diana Buză, Claudia Buză – Goncea, A. Maria. În etapa a şaptea, programată duminică, CS Real Craiova va juca la CS Brazi, iar Sporting, pe teren propriu, cu Şantierul Naval Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU