18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJo Jo Dan vrea să schimbe categoria

Jo Jo Dan vrea să schimbe categoria

Pugilistul Ionuţ Ion a afirmat că şi-ar dori să urce în categorie de la 63,5 la 67 de kilograme, dar a precizat că va lupta doar acolo unde va avea ocazia să se bată pentru titlul mondial la profesionişti. „Mi-aş dori să lupt la 67 de kilograme, să fac performanţă. Mă simt mult mai bine şi la antrenamente la această categorie. Sunt mai puţin stresat cu pierderea kilogramelor. Mă antrenez mai bine, am mai multă energie, am mai multă putere în pumni. O să lupt acolo unde o să am şansa să o fac pentru titlul mondial. Ştiţi cum e vorba aia «Câinele cu burta plină doarme sub căruţă, câinele cu burta goală muşcă»", a spus Ionuţ Ion, conform Mediafax.

Jo Jo Dan a vorbit şi despre înfrângerea de sâmbătă, de la Istanbul, în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, suferită în faţa turcului Selçuk Aydin, spunând că este benefică pentru viitorul său în boxul profesionist. „A fost o experienţă bună pentru mine. Meciul în sine a fost greu, cu un adversar destul de tare şi de puternic. După terminarea meciului, am crezut că am câştigat, antrenorul a sărit în ring, iar galeria turcilor amuţise. Promotorul turcului, Amet Oner, a venit la mine şi mi-a pupat mâna. M-am dus la Selçuk să-l îmbrăţişez, el mi-a răspuns la îmbrăţişare, şi mi-a spus că eu am câştigat înainte să se dea decizia, dar arbitrii au avut altă părere. Sper la o rejucare, să ne batem încă o dată şi să vedem cu adevărat cine e mai bun", a completat Ionuţ Ion.

Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a declarat că a înaintat un memoriu la WBC în care cere ca meciul dintre Jo Jo Dan şi Aydin să se rejoace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS