27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSăpunaru nu mai are loc la Porto

Săpunaru nu mai are loc la Porto

Fundaşul român Cristian Săpunaru nu mai are loc în prima echipă a lui FC Porto, el fiind rezervă la ambele meciuri pe care formaţia lusitană le-a disputat în acest sezon în Liga Campionilor. Săpunaru nu a jucat nici un minut în cele două partide din Grupa D, fiind „uitat“ pe banca de rezerve de antrenorul Jesualdo Ferreira.
După ce în prima etapă a pierdut, cu 1-0, în fieful lui Chelsea Londra, FC Porto şi-a trecut în cont primele puncte din această ediţie a Ligii Campionilor învingând miercuri seară, cu 2-0, pe Atletico Madrid. În disputa de pe „Estadio do Dragao“ scorul a fost deschis de Falcao (‘75), iar Rolando a punctat pentru 2-0 în minutul 82.
În celălalt meci al Grupei D, Chelsea s-a impus la Nicosia, în faţa lui APOEL, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 18 de Anelka, acesta finalizând o acţiune a lui Juliano Belletti. Ciprioţii puteau da lovitura în minutul 84, când Constantinos Charalambides nu a putut să-l învingă pe portarul Petr Cech din centrarea excelentă a lui Pinto.
După două runde, ierarhia Grupei D are următoarea alcătuire: 1. Chelsea Londra 6 puncte, 2. FC Porto 3p, 3. APOEL Nicosia 1p, 4. Atletico Madrid 1p. În etapa următoare, care este programată pe 21 octombrie, se vor disputa partidele FC Porto – APOEL Nicosia şi Chelsea Londra – Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU