18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMulte centrări la primul antrenament al naţionalei

Multe centrări la primul antrenament al naţionalei

Tricolorii au efectuat la Mogoşoaia primul antrenament sub comanda noului selecţioner Răzvan Lucescu, şedinţa de pregătire durând o oră şi 30 de minute.
După o discuţie de aproximativ zece minute cu Cristian Chivu, selecţionerul i-a împărţit pe tricolori în două grupe. În prima, i-a inclus pe cei care au avut meciuri duminică. Aceştia au făcut timp de 35 de minute alergări uşoare şi stretching cu secundul Bogdan Stelea, după care au plecat la refacere. Singura excepţie a fost Chivu, care a rămas pe margine să urmărească până la final antrenamentul celorlalţi colegi.
Cealaltă grupă de jucători s-a pregătit sub comanda secundului Diego Longo, efectuând un joc-şcoală pe teren redus, la porţi mici.
La finalul antrenamentului, selecţionerul şi Răzvan Raţ au exersat multe centrări de pe cele două părţi ale terenului, în special către fundaşii centrali Rădoi şi Ghioane, dar şi către atacanţii Ciprian Marica şi Florin Costea.
După terminarea antrenamentului, Lucescu a rămas aproximativ zece minute pe teren, pentru a purta o discuţie cu atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea.
La acest antrenament au participat toţi jucătorii, cu excepţia lui Săpunaru, care a sosit în ţară luni seară. Mircea Sandu a asistat la prima jumătate a antrenamentului. La un moment dat, Sandu i-a rugat pe muncitorii care lucrau la o construcţie din apropiere să facă linişte, pentru ca jucătorii să se poată concentra asupra şedinţei de pregătire.
Echipa naţională a României s-a reunit luni la Centrul Sportiv de la Mogoşoaia, pentru prima dată sub comanda selecţionerului Răzvan Lucescu. Tricolorii vor pregăti în această săptămână partida cu Lituania, care se va disputa sâmbătă, la Marijampole.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS